לילה טוב או בוקר טוב, תלוי מתי תראו

shy-1

New member
לילה טוב או בוקר טוב, תלוי מתי תראו

בערך לפני חודש, התחלתי מתעורר בבוקר מוקדם, כשאני שומע מין נקישות חזקות מחוץ לחלוני(קומה 3). כהצצתי מהחלון,ראיתי על עץ דקל שנמצא בערך 3 מטר מהחלון, איזו ציפור,שדופקת עם מקורה על העץ, ותאמינו לי, ממש בקול רם. מאחר והיא התחילה כל בוקר באותה השעה,חמש, לא התעצלתי, הכנתי את המצלמת וידיאו, ותפסתי אותה על חם. הצילום יכל להיות טוב יותר, אך צילמתי מבעד לשלבי התריס, כי לא רציתי להבריח אותה. הכל אמיתי,כולל ציוץ הצפורים, אז מי מכן/ם שאינו קם מוקדם כל כך, כך נשמע בוקר בפתח תקוה. SHY

גליה12

New member
ציוץ הציפור המקסימה שלך (נקר לא?)

העיר אותי בבוקרו של יום שישי אז שיהיה לך ולנו כולנו בוקר טוב- ושבת שלום...

bimbo.

New member
שי, אני מכירה את הציפור שלך ../images/Emo9.gif

היא הקישה על חלוני כשגרתי בגבעתיים, אבל אז היא עשתה את זה ב- 3 לפנות בוקר. כנראה הזדקנה בנתיים וקשה לה לקום כל כך מוקדם....... מעניינת החלוקה בין הערים: בפתח תקוה ובגבעתיים הציפורים מקישות על החלונות, ובהרצליה הכלבים מקישים על תופי האוזניים, על רקע שרית חדד שמנדבים השכנים המתחשבים. אבל הם מתחילים "רק" ב- 5.45. בכל אופן, נראה לי שאנחנו שותים יחד קפה, אבל לא יודעים... חוץ מזה, קבל מברוק על הצילום.

AYELET1

New member
שי, כל הכבוד על היוזמה ../images/Emo13.gif

וזו אכן היתה הפתעה ראויה. ומנקודת המבט של מצלמתך פ"ת נראית פסטורלית להפליא (כן,כן, כולל הדפיקות...) בניגוד למה שאני מכירה את פ"ת: צהרי היום,, רח´ חזון איש, חיים עוזר והרחוב העובר בשוק

shy-1

New member
בוקר טוב לכולנו, ותודה, באמת שחשבתי

שאולי אתן תדעו את שם הציפור,(גלי אמרה נקר,האם זה נקר?). מתחילת יולי בערך היא הפסיקה להופיעה על העץ (חופש גדול?). והרחוב של השוק בפתח תקוה נקרא "הברון הירש",וגם אני לא מסתובב שם לא בצהרים ולא בבוקר, כי באמת יש שם בלאגן ורעש. ושוב תודה לכן,ושבת שלום לכולנו. SHY

../images/Emo27.gif כל הכבוד על היוזמה והביצוע

וחוץ מזה הצלחת לאסוף שני הורים ושתי ילדות ליד המחשב, לראות לך את הנקר, יפה מאוד. אגב, לפחות פה אני מעירה את הציפורים בסביבות ארבע וחצי, זה בדרך כלל יוצא ככה, אבל בלילות האחרונים אני ישנה חזק דווקא,
אבל הציפורים דווקא נאמנות וקמות לבד

למעלה