לילה טובב...

Barefoott

New member
לילה טובב...../images/Emo126.gif

חזרתי מטיול שנתיי.. מועתק מהרשמי >> ביום הראשון היינו בנחל (שהוא בלי מים בכלל) חזורי שזה היה אחדד המפחידים היו מלא עליות וירידות וסלעים ומה שבא לכם . פעם אחת נפלתי ומזל שהלכתי ליד החובש באותו זמן חח ואז שוב כמעט נפלתי וכמעט הפלתי את המורה שלי יחד איתי D: אחרי זה היינו אמורים ללכת לעין טינה אבל הכביש בדרך לשם היה סגור או משהו אז לא הלכנו . לא נורא . אז נסענו ישר לכפר בלום , הקמנו אוהלים , התקלחנו , אכלנו , עשינו באוהל שלנו קפה ועוגה אבל בלי קפה ועוגה (תתעלמו חזרתי מחורפנת מהטיול הזה) בקיצור כמה בנות התנחלו אצלנו באוהל D: היה אחלה . ואז לא הצלחנו לישון אז יצאנו מהאוהל וטיילנו בחוץץ.. D: אחרי זה חזרנו וישנו והתעוררתי ב5 בגלל הציפורים חחח ואז אכלנו ואז הלכנו לקייקים , היה שווה ביותר חזרתי סחוטה P: אחרי זה הלכנו לנחל שניר היה מזה כייףף גם שם כמעט נפלתיי D: וזהו..אחרי זה נסענו שוב לכפר בלום לאיפה שישנו והייתה ארוחת צהריים ואז נסענו הבייתה :) מי שקורא הכל מ.ל.ך.ך.ך.ך. לילה טוב ;P

לילה טוב!~!../images/Emo29.gif../images/Emo66.gif

היה יום מעולה!!!!!
בבית ספר היה כיףףףףף לא נורמלי חח
המבחן במדעים עבר בסדר..
כל היום שמעתי שיר אחד מושלם- לא מכירים אותך-הראל מויאל פשוט שיר ממכרר.....
כמה חיכיתי לרגע הזה שהסינגל יצא וזה קרה והיה שווה לחכות
קניתי פיג'מה חדשה והיא כ"כ נוחה חח
עשיתי גבות וכל פעם זה כואב יותר מהפעם הקודמת למה רק בנות צריכות לסבול
(
) מחר מבחן בספרות
היום חצי גמר אירווויזיון!מקווה שנעלה
לילה טוב לכולם!~!

תתחדשי על הפיג'מה D:

מסכימה איתך , שיר ממש יפה ! :] בהצלחה מחר
לילה טוב 3>

לילה טוב :) ../images/Emo29.gif

יום מוזר .. כל המזג אוויר הזה :S נראלי נהייתי אלרגית :/ כולי מנוזלת כל שניה אפצ'י D: מממ היה לי היום מייצב במדעים . הלך לי לא רע xP היו 30 דפים ! טוב שלא הזגימו :|| מכל ה-30 דפים האלה לא עשיתי 2 תרגילים . אמא שלי הזאת כל כך עצבנה אותי היום ! חזרתי הבייתה היא שאלה איך הלך לי במבחן אז אמרתי לה שהיו 30 דפים , היא שאלה אם הלך לי טוב אז אמרתי לה כן חוץ מ-2 שאלות שלא עשיתי .. אז מה היא אומרת לי ? "למה תמיד יש חוץ מ.. ? " ואמא שלי לא מהפרפקציוניסייות .. היא רואה כמה אני משקיעה והיא מאוד מעריכה את ההשקעה שלי בלימודים אז בכלל הייתי בשוק :| גם .. כאילו פאק :/ אני 3 ימים חרשתי למייצב הזה ! לא היו לי חיים .. כל היום רק ישבתי ולמדתי למייצב הזה ! לא נפגשתי עם חברים , לא ביליתי .. וזה מה שיש לה לומר לי ? על 2 שאלות מסכנות שלא עשיתי ? זה כל כך תסכל אותי אחרי שלמדתי כל כך הרבה ואמא שלי אומרת דבר כזה . אח"כ שעה אחרונה היו טורנירים אז לא היה חנ"ג .. סה"כ היו לי היום 2 שיעורים חופשיים :) חחע .. כיף חיים ;] סליחה על החפירה . אתם לא חייבים לקרוא xD

יורד פה גשם עכשיו :/ ואיזה סופות !../images/Emo12.gif

תכף הבית עף ! ממש מפחיד ..

למעלה