לילה טובבב
ש שירה ומיקי לנצח New member 1/12/04 #2 לילה טוב...../images/Emo29.gif זה גם יהיה שרשור לילה טוב!!!! לילה טוב לכולללללללללללללם טהטה תפקיד ראשי&$^^#%@$#%#$^$%&%^*&^&*^%&#$^&#$&^$ לא יאמן!|סדשג|
לילה טוב...../images/Emo29.gif זה גם יהיה שרשור לילה טוב!!!! לילה טוב לכולללללללללללללם טהטה תפקיד ראשי&$^^#%@$#%#$^$%&%^*&^&*^%&#$^&#$&^$ לא יאמן!|סדשג|
M mary17 New member 2/12/04 #7 לילה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אמא שירה את קולטת?????????????????????????? אאאאאאאהאהאאהאהאהאהאהאהאהאהההההאאאאאאאאאא
לילה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אמא שירה את קולטת?????????????????????????? אאאאאאאהאהאאהאהאהאהאהאהאהאהההההאאאאאאאאאא
ט טלושית לאב אפרתושית New member 1/12/04 #5 ../images/Emo29.gif../images/Emo70.gifלילה טוב../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif אני הולכת לישון. אני עייפה....אם יבוא לכם, תגיבו על השרשור שפתחתי על המפגש....
../images/Emo29.gif../images/Emo70.gifלילה טוב../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif אני הולכת לישון. אני עייפה....אם יבוא לכם, תגיבו על השרשור שפתחתי על המפגש....
ב בילבי ע ל ספידים New member 2/12/04 #6 לילה טוב אנשים!! אני כולי כואבת בגלל העבודה המעפנה הזאת!! ועד שסיימתי הכל, המדפסת לא עובדת!!! פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
לילה טוב אנשים!! אני כולי כואבת בגלל העבודה המעפנה הזאת!! ועד שסיימתי הכל, המדפסת לא עובדת!!! פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק