מקווה שאספיק לחזור להצביע תספיק?
נ נסיכת הכוכב New member 17/3/15 #21 החוק הזה יפיל הרבה מפלגות קטנות לא מבינה מה ההגיון לחוק הזה מלבד לכפות על העם גושים גדולים שיהיה למנהיגים יותר קל לבנות קואלציה , במקום להתמודד עם שברים של מפלגות
החוק הזה יפיל הרבה מפלגות קטנות לא מבינה מה ההגיון לחוק הזה מלבד לכפות על העם גושים גדולים שיהיה למנהיגים יותר קל לבנות קואלציה , במקום להתמודד עם שברים של מפלגות
י יונק הצוף New member 17/3/15 #22 כן - אבל פה מדובר במפלגה מיוחדת ושותפה טבעית של בוז'י מי שייתן לעבודה במקום למרץ עלול להחטיא את המטרה שלו עצמו ואין הכוונה שמרץ יהיו 10 מנדטים רק שלא יפלו וזה מספיק
כן - אבל פה מדובר במפלגה מיוחדת ושותפה טבעית של בוז'י מי שייתן לעבודה במקום למרץ עלול להחטיא את המטרה שלו עצמו ואין הכוונה שמרץ יהיו 10 מנדטים רק שלא יפלו וזה מספיק
י יונק הצוף New member 17/3/15 #29 פוסלת מפלגה שלמה ודרך על יו"ר ? גם אני לא אוהב את קולה ואת מראיה אבל התוכן והדרך וזה מתיישב לי במקום הכי נכון
פוסלת מפלגה שלמה ודרך על יו"ר ? גם אני לא אוהב את קולה ואת מראיה אבל התוכן והדרך וזה מתיישב לי במקום הכי נכון
נ נסיכת הכוכב New member 17/3/15 #31 בעבר כבדתי את המפלגה המפלגה הזו מנתה אנשים שעשו למען המדינה אב לא אוהבת את היו"ר הנוכחית