ומה הלילה?
אתה לא בא. בטח ידעתי שלא תבוא, עמוק בפנים. ולא רציתי להאמין. כמו שאני יודעת מה אני בשבילך, ולא רוצה להאמין. יודעת מה אני כבר לא בשבילו, ובשבילו, ובשבילם. ומה מעולם לא הייתי בשביל האחר. כל כך רוצה להיות. רוצה שתאהב אותי. וגם הם. אני יודעת שאתה זה לא הדבר האמיתי. אבל מוכנה להתספק בשאריות, ברסיסים. לא בטוחה מתי הוא יגיע, האמיתי. מפחדת שלעולם לא. מפחדת שעד אז כבר לא אהיה ראויה לו. לא אהיה ראויה לעצמי. הזמן עובר ואני מתרחקת. הלב שלי מתכווץ והגוף מקבל עליו תפקיד של שומר ראש. שום דבר לא יחדור את חומות הסקס המרוקן מתוכן והשומן. שום דבר לא יפרוץ מבעד לציניות ולעצב. שוב ושוב שמה את עצמי במקום הזה, שרק מחכה להיפגע. "אם לא תאמיני שמגיעה לך אהבה, היא לא תגיע". אני יודעת שיש אמת בקלישאה הזו. אבל איך אפשר פתאום להאמין? איך אפשר כשהלילה אפילו שאריות אתה לא מוכן לתת. זה האגו שנפגע, זו הילדה שרק רוצה שיאהבו אותה. אותה אחת שמזדיינת כמו ילדה גדולה. ורק בוכה כמו תינוקת. כעבור חצי שעה: עכשיו הוא רוצה לבוא הייתי אמורה לזרוק אותו לכל הרוחות להעיף מכל המדרגות כל משפט נדוש של עוצמה נשית אבל אני כנועה ופתטית בטח, בוא. אני מחכה. ודווקא הרגשתי חזקה לרגע...