לילה במיון

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
לילה במיון

זו חוויה "מתקנת" מה אנ י אגיד לכם. קודם כל עד שמישהו טורח לראות אותך עוברות שעתיים ועד שהוא\ היא הנכד\נכבדה מגיע להחלטה מה לעשות איתך עוברות עוד שעתיים. למיון הגעתי אחרי ביקור במר"מ שם רופאה ראתה אותי, בדקה אותי ואמרה למיון. שוב חום אני משתעלת את נשמתי חוסר אוויר הפרקים כואבים ופריחת פרפר על הפנים. הצילום יוצא מצוין ולא משקף כלל את מצב ראותיי הצועקות הצילוווווווווווווווווווווו. האבחנה ברונכיטיס והטיפול? מנוחה ומשהו לליחה ואינהלציות. עם ד"ר מולד איצור קשר בתחילת השבוע ועד פה העידכון הסוער והמעייף שירי

gaia20

New member
מותק....

אני ממש מצטערת לשמוע מה עובר עליך, לא נעים בכלל. שולחת לך חיבוקים לסופ"ש רגוע ושקט

nono only one

New member
קודם כל החלמה מהירה!!

לא תמיד הצילום משקף באמת את מה שקורה שם!!! לנוח הרבה כמובן !!! לדאוג לאויר נקי בבית!! וכמובן לשים לב-חום???? או משהו חריג לחזור חזרה לקבלת טיפול רציני יותר ( למה לא קיבלת אנטיביוטיקה ????) אז שהיה סוף שבוע שקט והחלמה מהירה - והיי עם היד על הדופק!! ............ליאור

1ט ל י

New member
../images/Emo201.gif

יקירתי, ראותיי איתך... מה נתנו לך לשים באינהלציות?

ל3

New member
תודה בנות../images/Emo24.gif

אז הנה העידכון- החום ירד לחום סובפיברילי של 37.5-37.6ף יש עדיין שיעול של פיל צמרמורות והרגשה כללית רעה. השיעול הזה הורג אותי וכבר כל הצלעות והשרירים שם תפוסים לי. חוץ מזה הכול כרגיל. טל טל לא נתנו לי כלום לאינהלציות אבל אני עושה בעצמי יש לי מכשיר בבית ולפי מה שלמדתי בלימודים אני שמה מים מזוקקים וארוונט

1ט ל י

New member
את יכולה

לשים גם בריקלין. אני מקווה שבכל זאת תתייעצי עם ד"ר מולד.

למעלה