לילה בלונדון

gabcake

New member
לילה בלונדון

אהלן. כבר שנים לא כתבתי בפורום, ואין לי ממש תרוץ טוב, חוץ מהחיים עצמם.. אבל יצא שאני נוסעת לארץ ישראל, מבוסטון, ובדרך חזרה יש לי לילה בלונדון.. אז כמובן חשבתי על רו, שאוהבת את לונדון, והחלטתי לחפש המלצות בפורום.. איך לבלות לילה אחד - בתקציב מוגבל עלי לציין - מקום לינה, לא יותר מדי רחוק מהית'רו, אולי איזה בר לסביות חביב..ואל תגידו לחפש בגוגל..אני ינסה גם את זה :) אני נוחתת באחד במאי, אז יש קצת זמן לחשוב..

TrigATUSA

New member
באיזה שעה את נוחתת? ממריאה?

כי זה משפיע על כמה רחוק משדה התעופה המלון צריך להיות.. אם את מגיעה בערב וצריכה לעזוב למחרת בבוקר, קצת חבל על הזמן לההטלטלות משדה התעופה לעיר (שעה לפחות בכל כיוןון) ההמלצה הגנרית לקוורים עם תקציב מוגבל בלונדון היא http://www.georgehotel.com/english/index.html מלון ג'ורג' המיקום מרכזי בבלומסבורי, לא רחוק מה BRITISH MUSEUM המלון GAY FRIENDLY ויש להם אפשרוית לינה זולות (בעיקר עכשיו כשהפאונד כל כך נמוך) חיי הלילה הלסביים בלונדון לא סופר שוקקים, אבל שני הימורים בטוחים יהיו FIRST OUT CAFE הימור מעולה תמיד, וגם בערבים (20 דקות הליכה מהמלון לעיל) ו CHERRY BAR בסוהו

gabcake

New member
thanks

I land at 8:20pm and need to fly out the next day at 11:25am It sounds a bit tight, but might be a fun experience..
Thanks for all the suggestions.

ro99

New member
I'm not ignoring you

Will write something profound in the next day or two

TrigATUSA

New member
זה מה שחשדתי, עשיתי קונקשנים דומים

ראשית, תדאגי לכך שישלחו לך את המזוודות עד היעד, ככה תחסכי את הזמן של להוציא מזוודות/לעשות CHECK IN מחדש שנית, תקי בחשבון שאם את נוחתת ב 8:30, בלי להוציא מזוודות ובלי עיכובים לא תהיי במלון לפני 10:30, ואם זה אמצע שבוע, הרוב נסגר כבר לקראת חצות ולמחרת תצטרכי לצאת מהמלון ב 8:30 על כן, הייתי שוקל להשקיע ב CAR SERVICE משדה התעופה (אפשר למצוא ב 35 פאונד) או לקחת את ה HEATHROW EXPRESS

ro99

New member
עדיין לא התגובה המהממת

אבל בכל מקרה Heathrow Express זה הבחירה העדיפה בערך פי מליון, בהחלט מעל כל אמצעי תחבורה ציבורי אחר כי זה כל כך מהיר - אפילו מנצח מכונית.

למעלה