לא יודעת ראיתי בישפרו במודיעין מכירה?
M MC MoRaNa New member 26/9/06 #15 שאלה../images/Emo220.gif מעין, מה עם משחק העיוותים שהיינו מורים לעשות? שזהוכה היה אמור לקבל גרסא שונה של השיר של הבנות או משהו.. שכחת מזה?
שאלה../images/Emo220.gif מעין, מה עם משחק העיוותים שהיינו מורים לעשות? שזהוכה היה אמור לקבל גרסא שונה של השיר של הבנות או משהו.. שכחת מזה?
H hila halevi girl New member 26/9/06 #16 ../images/Emo60.gifאוי,נכון../images/Emo122.gif שכחתי מזה לגמרי,טוב שהזכרת לי אבל כרגע הפוטו שלי די מת..אני צריכה לבקש ממישהו שיעוות לי את התמונות.
../images/Emo60.gifאוי,נכון../images/Emo122.gif שכחתי מזה לגמרי,טוב שהזכרת לי אבל כרגע הפוטו שלי די מת..אני צריכה לבקש ממישהו שיעוות לי את התמונות.
H hila halevi girl New member 26/9/06 #19 ../images/Emo60.gifמשהו כזה... כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו הוא תוקע את המחשב או משו אחר:S
M MC MoRaNa New member 26/9/06 #20 אויש, איזה מעצבן:\../images/Emo220.gif אני מאד מקווה שתמצאי מישהו שיעשה או שזה יעבוד כי זו הפעלה שאפשר לעשות בחלקים וזה נורא יפעיל תפורום לדעתי..
אויש, איזה מעצבן:\../images/Emo220.gif אני מאד מקווה שתמצאי מישהו שיעשה או שזה יעבוד כי זו הפעלה שאפשר לעשות בחלקים וזה נורא יפעיל תפורום לדעתי..
H hila halevi girl New member 26/9/06 #23 ../images/Emo60.gif../images/Emo45.gifגם אני מקווה../images/Emo10.gif
H hila halevi girl New member 26/9/06 #25 ../images/Emo60.gifבאמת../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif את יודעת לעוות?:O אם כן, דברי איתי במסנ