לילה/בוקר טוב

לילה/בוקר טוב

קורה לי קטע מוזר הרבה זמן, שאני נורא עייף, ממש העיניים שורפות, ובכל זאת לא מצליח להירדם. אני יכול לשכב שעות על גבי שעות במיטה ולא להירדם, ואז אני נרדם ומתעורר מכל רעש הכי קטן ואז באמת אני לא יכול להמשיך לישון. השאלה שלי האם יש כדורים שאפשר לקחת בלי מרשם מבית מרקחת והאם זה הפיתרון היעיל להפרעה בשינה.

דנטל

New member
יש תרופות ללא מרשם גם בבתי טבע

ולא, זה לא הפתרון היעיל. הפתרון הוא לנסות למצוא מה הגורם להפרעות השינה ולפתור אותו. מבחינתי (אני לא חובבת תרופות), זה כאילו שיש לך פצע ואתה רק לוקח משהו נגד הכאבים, אבל לא מנקה את הזיהום. אתה סובל מקשיי הרדמות ויקיצות במהלך הלילה. בדרך כלל הגורמים הם מתחים למיניהם. חוץ מאלה יש עוד לא מעט גורמים אפשריים. מטפל מקצועי עשוי לגלות את הגורם. אם נלך קודם, עוד לפני פניה לטיפול מקצועי, בדרך של לנסות לפתור את הבעיה לבד, אז השיטות להרגעה הן במקום הראשון. בקישורי הפורום יש קטגוריה של פתרונות. יש שם מגוון פתרונות, כך שלך נותר רק לקרוא ולבחור מה מתאים לך לנסות. לא יעזור - תנסה דרך אחרת. כלומר, המלצתי היא שקודם תנסה לטפל בבעיה, בהנחה שאלה אכן מתחים שאתה לוקח איתך למיטה, ולהרגיע את עצמך, ואם אלה לא יעזרו תנסה את האופציה של תרופות ללא מרשם.

למעלה