לילה /בוקר טוב

פשו שי ת

New member
לילה /בוקר טוב

מחר צריכה להגיש פרוייקט גדול..ב``ה כל הערב עבדתי עליו בחלק מהזמן גם ביתי עזרה לי ועכשיו ב``ה הכל מסודר ומוכן להגשה מחר..גם ציון מקבלים על הפרוייקט(חזרנו לימי בית ספר, גזירות הדבקות צביעה כתיבה וכמובן ציון)..עכשיו נכנסתי למיטה לכמה שעות שינה ....

פשו שי ת

New member
טלי מקסימה

תודה על האיחולים...היום מקוה אקבל את התמונה מיום צילום הראשון וכמובן הביקורת של ירין על התמונה ועל הפרוייקט..שיהיה בוקר טוב ..אוהבת ..חגית

חגית אשמח אם תעלי כאן את התמונה ../images/Emo13.gif

אם יש לך אפשרות

פשו שי ת

New member
פרוייקט-השראה-הים

הנושא של הפרוייקט שלנו היה השראה לקחת נושא ולשאוב ממנו השראה לאיפור לדוגמנית הנושא שלי היה כמובן הים. אני מעלה את הסקיצה שעשיתי וגם את תמונת הבחורה שאיפרתי לפי ההשראה שבחרתי

פשו שי ת

New member
תודה טלי..

זו היתה עבודה עם הרבה מחשבה ויחד עם ביתי הגעתי לתוצאה הסופית הזו. תודה.אוהבת חגית

בוקר טוב בוקר של ברכה

עם אור ראשון התעוררתי לקול ציוץ הציפורים ... זוהי עונת הנדידה ואלפי ציפורים חולפות מעל ראשינו. אולם על עצי הפאקן שבחצר שוכנים דרך קבע, בעונה זו, להקת עורבים, נכון שקולו אינו ערב ,|(ערב-עורב) ולא ניחן ביופי מדהים ,אבל למדתי לעריץ חיה זו על תבונתה הרבה והמסרות שלה ....מה שכן הם מפרעים לי בשנתי ,הם קוטפים פקאנים אוחזים בהם בפיהם ממראים למרום ומשלחים על הגג ...דרך לפיצוח ...אבל לאחרונה גלינו גם שהם מנחים על הכביש פאקנים ומחכים למכונית שתדרוס את הפאקן ...זה מעניין כיצד למדו העורבים להשתמש ברכבים . נצלתי את השעות המוקדמות לטיפול בגינה ,וקטפתי רימונים (חמוץ ולא ניתן לאכילה) סחטתי מיץ ושמתי לבשל עם מעט סוכר ..לרכז רימונים ..הריח מלא את הבית ...תענוג....... זהו הולכת לטפל בהר כביסות ..(מתנדבים לקיפול/גיהוץ יתקבלו בשמחה.) ויוצאת ליום של סידורים .. רק טוב
טלי

li 3 האחת

New member
מתוקה...

המון המון בהצלחה.. יודעת שתצליחי יש לך את זה... אוהבת ~לי

פשו שי ת

New member
לי היקרה

תודה מתוקה. ב``ה עבר השיעור יפה.ירין אמר שרואים שהשקעתי בעבודה.בחלק המעשי איפרתי את בת זוגתי לפי העבודה.היא נסעה עם זה הביתה.(טסה- לאילת). עכשיו יש עוד כמה שיעורים ואז שוב יום צילום על הפרוייקט של היום(למי שרוצה)..אוהבת חגית

כייף לאפר

לאפר זה כמו לצייר על הגוף להדגיש דברים יפים ואני אהבתי לאפר , והאמת איפור מאד עדין אפרתי את גיסתי הכלה ואת אמי ,יצאו יפות עובדה יש תמונות אני לא אוהבת להתאפר , מעדיפה את פניי נקיות מאיפור כלשהוא אפילו על שפתון אני מוותרת לעיתים נדירות שמה שפתון שקוף אבל האיפור משנה את תווי הפנים המון , אשה עם איפור נראית יפיפה פעם הייתי בת"א עמד אחרי עתונאי כל פנין חורים של פצעי בגרות בעברו אותו הערב הבתטי בו בTV פנים חלקות מנפלאות האיפור והמצלמה אז השתכנעתי שאיפור יכול לשפר מראה של אשה או גבר הצריך תיקון או כיסוי

פשו שי ת

New member
איפור זו אמנות

אני מעולם לא אהבתי להתאפר וגם היום מתאפרת עדין מאד.צריך לאהוב את זה.

פשו שי ת

New member
הפרוייקט עבר מצויין.

את הציון מקבלים בסוף הקורס אבל יש כרטיס תלמיד שבו מקבלים ציון אחרי החלק המעשי ושם נכתב שעשיתי עבודה יפה מאד..

למעלה