לילה אחד איתך

tinky2

New member
קראתי אותך בחיוך

&nbsp
נשמע כיף גדול.
באמת מתנה.
תשתף אותנו בחוויות איך מתבטאת השליטה ה24/7 שלכם
מסקרן אותי ממש :)
&nbsp

שרון19661

New member
להיות נשואים כאילו הכול רגיל אך בפועל "הבעל" הוא רכוש אישתו

ביום יום הכול ניראה רגיל בית עבודה ילדים אמא ואבא הוא ראש המשפחה
אך בפועל גרים באותו בית נישלט שפוט עבד ממושמע כלב טוב צייטן לרגלי מלכתו האלוהית ואיש לא מרגיש ואיש כימעט לא יודע
איך זה עובד : תשובה לא קלה בכלל הרצון להיות משוייך, השנים שגרמו לך להיות מכור לשליטה ,הרגעים שלימדו אותך לא לבקש לקבל ולהבין שאתה ברור מאליו
אותם רגעים שלמרות שלא אהבתה לקבל מרות כל שהיא למדתה את מקומך
ליפני מספר ימים בקשה מלכתי שבכול בוקר בשעה 8:30 אני ישלך וואצפ עם החתימה שלי ע.נ.ל ואיקון של נעל עקב
ע.נ אני חותם כבר שנים רבות זה כמובן עבד נאמן
ו ה .... ל זה לעולם או לרגלך
אני בנהיגה בפגישה בדרך לעבודה ליד מלכתי שבת ליד הילדים לא משנה איפה הווצפ עובר בין 8:29 ל 8:30 וזה ברור לי שזה לכול החיים אלה עם מלכתי תחליט אחרת

tinky2

New member
מעניין :)

&nbsp
האם השליטה שלה היא יומיומית או שיש ימים שאתם מניחים לשליטה
כמובן, שלך זה ברור שהיא תמיד המלכה.
אבל האם כל יום היא מחלקת לך פקודות והוראות ומשימות.
האם היא משתמשת בשליטה שלה גם כדי להכריע בויכוחים נניח?
או בהחלטות משפחתיות?
משהו בסגנון: "אני החלטתי שקונים מקרר חדש אז זה מה שיהיה" ?
&nbsp

שרון19661

New member
תשובה

1 השליטה היא יום יומית כי אני אף פעם לא שוכך את מקומי
2היא לא מחלק לי פקודות והוראות כי כמו ביחסי עובד מעביד עובד טוב ומסור יודע את עבודתו ולא צריך לקבל הוראות מהבוס
3. טובת המשפחה קודמת לכול ולכן אין מקום בשליטה איך לנהל את הבית צריך לידאוג לילדים ולפרנסת המשפחה כמובן שמה שלא ענים למלכתי אני יבצע בכיף ובאהבה גם בלי שאני ידרש
4 כשיש ויכוחים גם אים אני עם שתי רגליים אחוריות תמיד אני חוזר על 4 ומיתרפס אך לרוב אין ויכוחים
5. מלכתי לא לוחצת ליקנות מקרר אם אין אפשרות . ואים היא רוצה משהו חדש לביית כמו מקרר סלון או כל דבר שהוא אני יתאמץ מאוד לרצות אותה אך לא על חשבון עתיד המשפחה כמו בכול משפחה נורמלית לא ניכנסים לחובות
@ מאוד חשוב עבד לא יכול לשרת ולתפקד כעבד נאמן ואיכותי אם המצב הכלכלי לא טוב וליפני שאני רכושה הבילעדי של מלכתי האלוהית תפקידי גם להיות עבד מפרנס
לכבוד ילדי וליכבוד מלכתי האלוהית

tinky2

New member
מקסים. באמת.

&nbsp
תודה על תשובותיך המפורטות

למעלה