לייקוק בליעה מציצה?

MEIMIS

New member
לייקוק בליעה מציצה?

איך זה הולך בדיוק עם הטקילה כבר שכחתי קודם מלקקים את המלח אחרי זה שותים ואחרי זה מוצצים?! מה הסיפור מאחורי הסיפור מישהו יודע/זוכר?!

MEIMIS

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifאתה גם מחכה לאלון../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

פעם סיפרו לי את האגדה שעומדת מאחורי זה ושכחתי... אני חושב שזה היה בקורס בכל אופן נחכה או שאלון או ש"דן האדום" יבואו ויסבירו קצת..

סניפטר

New member
אלון ניראה לי מחכה לצילצול הגואל

או שהבוס יעלם מהמישרד והוא ילחץ על הקישור לפורום . בכל מקרה קבל עדכון ליקר הפלסיפלורה שלי קיבל צבע זהב מישמיש הארומה סופנית אני עוד יגש עם זה לתחרות . טל

לא מחכה לשום דבר ../images/Emo13.gif

נתנו יופי של תשובה, גם אני לא הכרתי את כל הסיפור. אני אישית מלקק מלח/שותה טקילה/מוצץ לימון רק עם רפוזדו, וגם זה לא תמיד. לדעתי הלימון נותן פאנץ' נחמד אחרי הטקילה, ולא משנה מה הסיפור שמאחורה. עם אנייחו בחיים לא -- לשים בכוס, להכניס הכל לפה, להתענג כמה שניות ולהוריד הכל למטה. אגב, אם למישהו יצא לראות "עת להרוג" בטלויזיה לפני כמה ימים -- מת'יו מקונוהי (נדמה לי שזה השם שלו) וסנדרה בולוק יורדים שם על בקבוק קוארבו רפוזדו עם טבסקו -- טיפה או שתיים של טבסקו על כף היד, ליקוק טבסקו ושוט טקילה. נראה משעשע.

MidNight Flame

New member
מחר אני מסיים עם הליקר אננס שלי...

נשאר רק המרכיב הסודי

סניפטר

New member
מה סיים האננס שלך עדיין לא הספיק

לתת טעם לוודקה תן לו עוד שבוע לפחות .

elohimm

New member
הסדר והסיפור להלן:

1.מלקקים את המלח מהרווח בין האגודל לאצבע. 2.שותים את הטקילה. 3.אוכלים את הליים(בארץ הליים יקר אז משתמשים בלימון),לא מוצצים (אלא אם כן לא אוהבים את הטעם של הקליפה,אני אוהב...). הסיפור הוא כזה: א.ליים - בעבר,במקסיקו (הולדת הטקילה,כידוע),היו האנשים שותים טקילה או בירה בבארים השונים.מכיוון שאנחנו מדברים על ימי קדם (50-100 שנה אחורה) לא היו מזגנים או מאווררים,והמקום היה חם,לח,דביק ומזוויע.כידוע לכולם,היכן שחם,לח ודביק מגיעים אוטומטית זבובונים מציקים ומגעילים שדי מוציאים מההנאה מהשתיה. על כן הומצאה השיטה הידועה להניח פלח לימון על שפת בקבוק הבירה/כוס הטקילה על מנת שהזבובים לא ייכנסו לתוך הכוס. ב.מלח-קיימת שיטה ידועה ומוכרת למכירת יותר משקאות - אלכוהוליים ולא אלכוהוליים- והיא אכילת דברים מלוחים (בייגלה,בטנים וכו'). לא,השיטה הזו לא הומצאה בארץ,אלא במקסיקו,בבאר בשם ראנצ'ו דה סילאס (לא זוכר באיזו עיירה ולא יודע מה הפירוש,אל תשאלו אותי),שם הבארמן הנציא שיטה מתוחכמת שתגרום לקליינטים להוציא עוד כסף על שתייה : הוא הודיע שבן-דודו חזר ממקסיקו סיטי,ושם,בבאר במלון מפואר נהוג ללקק מלח לפני לגימת הטקילה,וזאת על מנת "לפתוח את הטעם" שלה. כמובן שכולם האמינו ומיד עברו לשיטה הזו,הרי אם האריסטוקרטים עושים כך ודאי הם יודעים מה הם מדברים... כך הומצאה השיטה הטפשית הזו... ג.השילוב-לאחר זמן מה,כאשר אחד מיושבי הבאר אכן נסע למקסיקו סיטי,ביקר באותו מלון וראה כי לא כך הדבר,חזר לעיירתו וגילה לכולם את מה שגילה,ולכן,על מנת לא ליפול בפח שהטמין להם הבארמן,גייסו את פלח הליים לעזרתם,ואחרי ליקוק המלח ולגימת הטקילה נגסו בו,ובכך השקיטו את הצמא שיבוא מהמלח. זהו,מקווה שלמדנו מהסיפור שטקילה שותים!!! לא מלקקים,לא אוכלים אלא שותים ונהנים. לחיים !!!

elohimm

New member
תתפלא,אבל אמיתי לגמרי

שכה יהיה לי טוב,לא הייתי ממציא דבר כזה.תברר טוב טוב בכתובים לפני שאתה משמיץ סתם. הכל מקורי ואמיתי לחלוטין.

Mnementh

New member
העניין של הלימון....

נכון לקורונה.... כאן אני לא מבין בדיוק מה הקשר, אבל סבבה.

elohimm

New member
הסבר: פלח ליים

ליים הוא פרי הדר, מזכיר את הלימון,אך לרוב קטן בגדלו מהלימון,צבעו ירוק וטעמו מעט יותר מריר. הבעיה בארץ שהוא עולה כ 10 ש"ח לק"ג (אם בכלל אפשר למצוא אותו איפשהו), ולכן לרוב משתמשים בלימון... כל ברמן ותיק נתקל בלקוח תייר,שלא הבין למה משתמשים פה בלימון ולא בליים...לך תסביר... לחיים!!!

Crazy_Bitch

New member
אין מה לדאוג...

כי תיירים אין גם ככה באזור! אגב, גם באירופה אכלתי לימון אחרי הטקילה, וגם בארץ ליים. ככה שהטענה הגורפת לא ממש נכונה...

Crazy_Bitch

New member
אחרי כמה שוטים טובים,

אני נהיית הרבה יותר אופטימית בדרך כלל... למרות שכל האלכוהול שבעולם לא יפריד ממני ומהציניות שלי. אנחנו פשוט חברות טובות מדי...

Mnementh

New member
ליים זה משהו די מגעיל לדעתי

כשהוא מגיע עם דברים אחרים... הספרייט מבוסס על ליים אגב, ויש גם עוגיות עם ניחוח ליים שזה דבר מאוד דוחה.

למעלה