לייף-פק

MooN aka asdfgh

New member
לייף-פק

שאלה שאולי תשמע לכם תמוהה במקצת, אבל מה השימוש בלייף פק? אני כבר יודע איך משתמשים בו ואיך הוא נראה אבל אין לי מושג למה הוא משמש...

orend123

New member
LP 500 AED

אתה מדבר על לייףפק 500 חצי אוטומאטי? המטרה שלו היא פשוט לזהות VF-פרפור חדרים (רק!), ולהרוג אותו על ידי מתן שוק(ים), על מנת להחזיר לאסיסטולה, על מנת שיהיה אפשר להמשיך בהחייאה (כשיש VF ואתה נותן עיסויים, אתה רק מגביר את פרפור החדרים, ולכן קודם כל מנטרלים את הפירפור על ידי מתן שוק, מחזירים למצב של אסיסטולה-קו ישר ואפשר להמשיך בעיסויים). המכשיר מזהה לבד את הVF וטוען את עצמו אוטומטית. כל מה שצריך זה ללחוץ על הכפתור.

paradan

New member
אויי ויי, קצת לא מדויק

מטרת מכשיר זה היא לזהות בצורה אוטומטית הפרעות קצב קטלניות מסוג פרפור חדרים (ventricular fibrillation) ובמידה והפרעה זו מזוהה המכשיר יכול לתת מכת חשמל. מטרת מכת החשמל הינה לשתק את פרפור החדרים הנובע מפעילות של המון מוקדים חשמליים במקום מוקד יחיד הקרוי הסינוס. הכוונה היא שמרגע ששאר המוקדים (הלא תקינים) משתתקים, לסינוס יהיה יותר קל לתפוס פיקוד חזרה ולגרום לפעולת התכווצות יעילה של הלב. ניתן לדמות זאת למצב בו החיילים משתוללים (פרפור החדרים) ומישהו יורה באויר (מכת החשמל) בשביל שהמפקד (הסינוס) יוכל לשוב ולהשתלט על החיילים(תאי שריר הלב). לילה טוב דני נ.ב: ביצוע עיסויים לא מגביר את פרפור החדרים...

MooN aka asdfgh

New member
תודה! ../images/Emo140.gif

והאם מישהו יוכל לתת לי יותר חומר על פרפור חדרים? ממה הוא נגרם? מה בעצם קורה שם? מה הסכנות בכך? אני פשוט לא למדתי אף פעם את החומר הזה, והוא נורא מעניין... -אגב, קיבלתי את הספר של קורס חובשים!!!-

למעלה