ליין מסיבות גולשים

ליין מסיבות גולשים

שלום רב אני מפיק מסיבות בן 22, ואני עושה כמה ליינים של מסיבות לגילאים וחוץ מזה אני גולש כבר 8 שנים באזור המרכז. וחשבתי למה לא לשלב את ולקחת איזהשהוא יום באמצע שבוע ראשון עד רביעי ולעשות מסיבה לגולשים במועדון קטן ל200-350 איש להקרין סרטי גלישה + מוסיקת גולשים ובעיקר אווירה טובה וגם יש לי מקום. מה שאני צריך זה שותפים שיכולים להביא כזאת כמות של אנשים. הוצאות עלי. הכוונה זה או מסיבה בחינם או משהו כמו 20-30 שקל כניסה משהו מאוד סימלי אני מאוד בעד הרעיון ורוצה לשמוע מעוניינים ותגובות... אני חושב שזה יתרום רבות לענף וגם יהיה ממש ממש כיף... נ.ב. אפשר לשלוח לי מייל [email protected]

Black Soul Om

New member
ממ רעיון מצויין...

ומה ש'תה מחפש זה בעצם יחצנים.. הבנתי אותך נכון?

ILANA360

New member
שמע..

לפחות לין זה לא כול כך כך אתה צריך מקום..מועדון דיג'ייי , בר , צלמים... אני יכולה לעזור לך בכמה תלוי מאיפה אתה

Black Soul Om

New member
תגידי את פסדר?!

זה שטויות כל הפרטים האלה... ועוד אם הוא אומר שהוא הפיק כבר כמה מסיבות בכללללל שטויות... ואנ'לא סתם אומר שזה שטויות אני וחברים שלי כבר הפקנו 4 מסיבות בגודל של 200 איש + \ -

moranzi007

New member
כנס לכאן בקשר למסיבה

אני יחצנית כבר 6 שנים יש לי ניסיון רב בזה!יחצנתי את כל מועדוני חיפה וכו..... אני מוכנה לעזור לך לייחצן גולשים אמנם כך בחשבון שהם מחיפה ולא כולם יבואו...

למעלה