ליין חדש

אשתהר

New member
ליין חדש

שלום לכולם! שמי אשתהר ואני רקדנית בטן ופלמנקו ומפיקת אירועים. ב- 18.7.07 נשיק במועדון "מקסים" בדיזינגוף, ליין חדש של רקודי בטן ומוסיקת עולם איכותית ומדליקה מן המזרח. כולכם כמובן מוזמנים, הכניסה חופשית. עדיין אין שם ללין!! אשמח לשמוע הצעות. תודה ותמשיכו לרקוד כמה שיותר!

מממ... ב 18 זה יום רביעי...

אשתהר , אם אפשר לתת הצעה, וזה לא חוצפה מיצידי, אין ממש ליין אוריינטליבימי שישי. ביום רביעי יש את הביבלוס המוכר והאהוב,שמאוד קשה להגיע אילו בגלל שזה יום רביעי. אם יה אולי ליין ביום שישי או שבת היה מעולה!!! ולגבי שם... לא יודעת... אפשר אולי ראקסה.... קהיר בלילה... ת"א -קהיר.... בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

אשתהר

New member
לעדי

לצערי רוב המקומות הטובים תפוסים בסופ"ש ולכן נותר לנו יום ד'....המקום כל כך יפה ונוח מבחינת מקומות ישיבה ורחבת ריקודים שלא רציתי לוותר עליו. בכל אופן תודה על השמות, נחשוב.

ayelet 24

New member
רעיונות

ראשית, בנושא הליינים אני חושבת שכל המרבה הרי זה משובח. שנית, שמות: 1. irresistible (*נחמד) 2. irresistibelly (** יותר נראה לי) 3. belly irresistible 4. charming (* נחמד) 5. מקסימותנטי (** יותר נראה לי) 6. אותנטיקאלי אם תרצי עוד רעיונות אז אני אוסיף.

י ע ל י ק

New member
אולי...

מקסימוס MAXIMUS (מקסים+מוסיקה) בלי עין
BELLY-LINE דיזי&גוף DIZZI & GUF הנבל
THE NAVEL צ'ארמה CHARMA כפתור הבטן BELLY BUTTON רוקסים ROXIM (רוקדים+מקסים) ...ואולי לא...
העיקר שיהיה בהצלחה וכן ירבו

ליילה 1

New member
WOW, עכשיו כל שנותר לעשות, זה../images/Emo103.gif

אן דן דינו ..... .יעליק בליק בום- ולבחור

למעלה