לייט לייט-נייט

לייט לייט-נייט

אתה מתוק, אתה יודע? השלווה הזו שנוחתת עליך כשאתה מגיע הביתה. הבגדים נזרקים מעליך; חולצה לפינה הימנית של החדר, ג'ינס לפינה השמאלית. את הנעליים והגרביים אתה משאיר בדיוק באמצע החדר, כאילו מדדת את המרחק מקיר לקיר ובחרת את המיקום המושלם. כזה אתה, חצי ילד, שאני כלכך אוהבת לפנק, וחצי גבר, שאני כלכך מתאמצת לרצות.

אתה נכנס למיטה, מתעסק עם הטאבלט, מראה לי איזה משחק מטופש עם מסוקים. אני מאבדת עיניין בקלות מהשטויות האלה, אתה יודע.

"יאללה, 'סתובבי לקיר, עיניים עצומות, ותחכי לי"

אני מבצעת. מחכה לך והראש שלי רץ, התחתונים שלי נרטבים, כל הגוף שלי צמא אלייך ואתה לוקח את הזמן, נותן לציפייה לעשות את שלה.

נצמד אליי בבת-אחת ומושך את הגופייה שלי למטה, חושף שתי פטמות זקורות, צובט, מושך, מועך. מנשק לי את העורף ומתרחק קצת. ממתין. שוב נצמד אליי, הפעם הידיים שלך תופסות לי את הגרון, זה מפחיד אותי, תחושת המחנק הזו, הראש שלי מתחיל להסתחרר. אתה מרפה, מתרחק שוב, מלטף את השיער, מסית אותו הצידה, ושוב נצמד. יד אחת מועכת לי את החזה, היד שניה מגששת למטה.

אתה מנגן בי כמו פסנתרן מיומן, ותוך דקות אחדות אני כבר קרובה, כלכך קרובה, ואתה מגביר את הקצב, נותן לי אישור. עוד אצבע מצטרפת לקונצרט בצביטה חזקה, האחיזה שלך בי מתחזקת, כאילו גם אתה מפחד שעוד רגע ואמריא לאוויר - - - בלי רגע של מנוחה אתה חודר אליי. חם ופראי, אתה משתולל עליי, מפרק אותי, מצמיד אותי אלייך במשיכת שיער, סותם את פי בידך.

אני לא צריכה פקודות, לא הצלפות מחנכות, לא צריכה קולר או אזיקים, בשביל להרגיש בכל נים וכל תא שאתה האדון שלי.

ההרגשה שהוא האדון שלך...

זה בהחלט משהו פנימי עמוק מאוד

כל השאר זה בשביל הפאן

מקסים, מחרמן, ו... מרגש

המשפט האחרון מדהים בעיניי

וכל כך נכון.
לפעמים - ודווקא אז זה מאוד עוצמתי - מספיק שהוא אומר "ידיים מאחורי הראש - לא לזוז", וזה בדיוק כאילו אני קשורה ומרוסנת לחלוטין.
בדיוק אתמול יצא לי לומר לו "המילים שלך יותר חזקות מכל החבלים והאזיקים שבעולם."

ואגב-

זה מתחבר לי לדיון שעלה פה לפני כמה ימים - האם קווים אדומים משפיעים על עוצמת השליטה. הרגע הבהרת עד כמה זה לא קשור (סטגדיש!). אם למישהי משהו טכני הוא בגדר קו אדום - (כלומר, נניח שלא היית "לא צריכה אזיקים", אלא שהיית אפילו ממש "לא מוכנה") - זה לא אומר שהוא לא הכי הכי אדון ושולט שלה שבעולם

מקסים מקסים.

או

במקום שעון: "יש לך 30 שניות להוריד מעצמך את כל הבגדים".

עכשיו לכי תדעי אם את באמת עומדת בזמנים. לחץץץץ

sorry

אני לא מתפשטת לבד, מתה על הידיים שלו כשהוא מקלף ממני את הבגדים, מצידי שיקרע מעלי הכל, לא מתפשטת לבד

A לוןA

New member
בשביל בדסמ

לא צריך יותר מדי צעצועים (או בכלל)
רק מוח יצירתי שמכוון למקום הנכון (ועוד אחד, שמכוון לאותו מקום)

למעלה