לייזר,

מיס פטל

New member
ההענות המרשימה

לייזר, מה עניינים? קודם כל, זה שיש פה אנשים שכתבו כדעתך, זה לא אומר שיש כאן הענות מרשימה. אני חושבת, מותר לומר בטוחה, שיש לא פחות אנשים חושבים הפוך. מזה שאנשים נענו אתה לומד רק שיש אנשים שנענו. לא שום דבר על אלה שחושבים הפוך. למה אנשים שחושבים הפוך לא משתרשרים בשרשור? מאלף סיבות. לא מתאים להם, לא בא להם, קשה להם להסביר את עצמם, הם חוששים שהדברים יפלו על אוזן ערלה. הם מעדיפים לדבר פנים אל פנים. אלף סיבות. מה זה אומר חושבים הפוך? חושבים שהפורום כן זקוק ליד מנהלת, ואינו יכול למשוך את עצמו בעצמו. שהפורום כן זקוק ליוזמות וארגונים, ולא פועל מכח האנרציה. אתה תביא כהוכחה את קיומו של הפורום שנתיים, ואני אביא כהפרכה, את העובדה שמעטים האנשים שהתמידו לאורך התקופה הזאת, ונשארו כאן פרק זמן ארוך. מכיוון ששנינו שייכם לקבוצה המצומצמת הזאת, שנינו יודעים שמעט מאד אנשים שורדים פה לאורך זמן. ואני לא מתכוונת לכמות כתיבה, כי זה באמת משהו שיכול להישחק, אלא לתחושת החשיבות שיש לפורום עבור הכותב, ולמידת משמעותו בחייו. יתרה מכך, הפורום הזה, ולא משנה לאיזה ענף יסווגו אותו בתפוז, הוא פורום תמיכה לכל דבר. זה לא סתם מקום לצ'וטט בו. זה גם, אבל לא רק. הפורום ישרוד בשגרה הרגילה, זה לא הבעיה. אבל בשביל יותר מלשרוד, בשביל להעניק לו ערך מוסף, צריך להשקיע, צריך לחשוב. וזה לא דבר שקורה מעצמו, זה דבר שזקוק ליד מכוונת, ביוזמות שונות שלא כאן המקום לפרט. אנחנו כבר נדבר בפרטי. (טלפון זה מספיק פרטי, לא?) פטל.

שלום גם לך

אם מישהו מרגיש אחרי זמן מה שאין לו צורך בפורום, לא נראה לי שצריך לשווק אותו ע"י אירועים ויוזמות מיוחדות כדי שיחזור. הפורום לא קיים כדי שיהיו בו אנשים. הפורום קיים כי יש אנשים שרוצים אותו. אין לי איזושהי מטרת-על לפיה צריך להשאיר כאן אנשים תקופות ארוכות. רצוי שגם כאלו שלא "צריכים" את הפורום יהיו באזור בשביל אלו שכן צריכים או רוצים אותו אבל אני לא יכול וגם לא רוצה להכריח או להפוך את הפורום למשהו אטרקטיבי וסקסי. יש פלוסים ליד מכוונת (ע"ע ה.ל.ל.) אך לא כל דבר מתאים לכל מקום. אם מישהו חושב שיש צורך בארגון חדש שיעלה יוזמות אטרקטיביות, סבבה. למה זה חייב להיות דרך הפורום? אני מעדיף להעלות את הכל כאן. אין שום סיבה שלא נעלה לפורום, לעיני כל, את כל מה שאנחנו חושבים בעניין (ובלי קשר, אשמח לדבר בטלפון). נ.ב. רק אתמול נודע לי מי מסתתרת מאחורי הכינוי 'מיס פטל'.

"אטרקטיבי וסקסי" ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נו באמת, זה מה שאנחנו רוצים? אנחנו רוצים שהפורום ינצל את היותו פורום: שהוא זמין 24 שעות ביממה, שכולם רואים את ההודעות ושיש פה את כל סוגי האוכלוסיה. המפגשים זה בכלל לא העניין. מתי המקום הזה נוצל כפורום, תגיד לי? המפגשים זה ערך מוסף חשוב וכייפי, וחבל שהוא לא מתבצע כמו שצריך, אבל לא פה קבור הכלב. הבעיה היא שאנשים התרגלו כבר שאתה לא מתפקד כמו שהיה צריך וכבר לא מכירים מציאות אחרת. ולמחוק+לסדר הודעות כל חבר עם סיסמא יכול. ה"חדשים" לא יכולים לומר מה אפשר לשפר מעצם זה שהם לא מכירים מציאות אחרת. הוותיקים עוד זוכרים את אותו "משהו אחר" ורוצים לחתור אליו, אבל הם התייאשו. התייאשו כי אין מישהו אחר שיכול לנהל את המקום ובגלל שלא יודעים איך אפשר לגרום לך לעשות יותר. אני יודעת שהתרגלת לכיסא שלך ונורא נעים שם, אבל נראה לי שכבר מזמן מיצית את התפקיד. אז המקום הזה יתפקד, הגיעו מספיק "חדשים" שיעזרו לו לשרוד, אבל לא להיות המקום הנפלא שהוא היה. אף אחד לא יבוא ויגיד לך את זה אבל זו האמת. <הרבה ראשים מהנהנים עכשיו בהסכמה>

(הזמנתי כורסא חדשה. עור צבי)

פורום זמין 24 שעות, זמין למה? עם מנהל שנמצא כאן 24 שעות? תשכחי מהרעיון כי זה לא יקרה. תפקידו של פורום הוא מקום בו ניתן לכתוב, לקבל תגובות ולהגיב. ככזה, הפורום ממלא את תפקידו כבר שנתיים מינוס שמונה ימים. בנוגע לנעימות, תתפלאי אבל לא על כל אחד אני סומך כאן. היו כאלו שסמכתי עליהם אבל לצערי הם החליטו לפרוש נורא מהר (האמת? אני מבין אותם). זה לא מקום נפלא? לא נוח לך? לא טוב לך? את יודעת שיש לך את האופציה לפתוח פורום חדש?

uri80

New member
ואו, חבר'ה להרגע

תחזירו את הציפורניים למקום. לא צריך כל כך להתעצבן אני לא רואה כל רע בארגון מפגשים נוספים אם יש הענות- סה"כ הפורום הוא של כולנו ונועד לחבר בין אנשים שיש להם עניין משותף. בכל מקרה , לייזר - לא נראה לי שמישהו מצפה ממך לשבת 24 שעות צמוד למסך ולדאוג לפורום - ברור שזה לא יקרה. גם אני בשמחה הייתי יושב וכותב יותר הודעות אם היה לי יותר זמן פנוי אבל ככה זה-מה לעשות. בכל מקרה חבל על העצבים

תנאית

New member
סליחה,אבל אני לא הבנתי.

מה עוד הוא אמור לעשות חוץ מזה ? מה הוא עשה פה קודם ? למה בדיוק מתגעגעים? סורי, לא מבינה אותך...

מענין לענין באותו ענין

קוד שבע!!!!!!! קוד שבע אנשים קוד שבע!!!!! ביפ ביפ טרדדם הייי הווו. אגו אגו שתים.

יו...עוד פעם להסביר?! ../images/Emo4.gif

לא ביקשתי שתהיה פה 24 שעות. אני שואלת האם הפורום מנצל את כל האפשרויות הגלומות בו, זה הכל. ואם היה לי זמן הייתי פותחת פורום חדש. אבל אין לי. ואני גם לא "אתחרה" על אותו קהל יעד.

Le Fay

New member
בבקשה לא להיסחף - זה לא נט"ן פה

וצוות הפורום הוא לא שמרטף של בני שנתיים חסרי ישע. למיטב הבנתי חלק לא מבוטל מהיציאה נשען על ההבנה ההדרגתית שיותר אין תורה מסיני, לא הכל מובנה ומוכתב מלמעלה ויש הרבה יותר מדרך נכונה אחת לעשות דברים; וגם - אם תסלחי לי על הישירות - שאת בתורך מפסיקה להיות הנערה החסודה שמטיפה לאחרים איך צריך לחיות לפי הספר. תיזכרי רגע בבקשה איך זה מרגיש כשמישהו בבית שלך מתעקש שתעשי דברים בדיוק לפי דרכו או שתעופי משם, ותביני כמה מקומם זה יכול להיות. לעניות דעתי זה פחות או יותר מה שאת עושה, וגם אם את משוכנעת לגמרי שהדרך שלך היא-היא הדרך הנכונה היחידה, תצטרכי לקחת בחשבון שלייזר (וחברי הצוות האחרים) לא חייבים להסכים איתך. ואם כבר מדברים על מקום שנעים או לא נעים להיות בו, מתן ציונים וניתוח פסיכולוגי של חברי פורום שלא העמידו את אישיותם לדיון הוא לא בדיוק משהו שמקובל לעשות בפורום תמיכה. אילו באתי הנה לקבל עזרה וראיתי את סוג ההתבטאויות שלך למעלה, דומני שהייתי הולכת לחפש מהר חברים במקום אחר.

|נושמת עמוק|

1. אני האחרונה שחיה עפ"י "מה שכתוב בספר". יעידו על כך חבריי וקרוביי. ויש לי גם הרבה רספקט לכל דרך שלא תהיה. כל מה שבאתי לומר זו ביקורת. לא כפיתי את דעתי וגם אינני יכולה לעשות זאת. את כנראה מייחסת לי יותר כוח ממה שיש לי
באתי ואמרתי את דעתי ובא מישהו אחר (נקרא לו ליזר ,לדוגמא) וחלק עלי. ועם כל הכבוד שיש לי לליזר (ויש לי), מותר לערער על סמכות ולתת ביקורת, הוא לא אלוהים. אז נכון שזה קשה כשמישהו עושה לך את זה, אבל לא צריך להיכנס לפאניקה, כי זה לגיטימי. 2. לא העמדתי את אישיותו של ליזר לדיון (עלעלתי שוב ושוב במה שכתבתי ולא הצלחתי למצוא שום ניתוח פסיכולוגי מעמיק). ואם כבר יש מישהו שעושה את זה זו את: "הנערה החסודה שמטיפה לאחרים איך צריך לחיות לפי הספר". אכן ניתוח מעניין ומעמיק. מעניין מה אמא תאמר על זה... 3. אכן לא נחמד להיות פה. לא עכשיו ולא בכלל. אבל זו לא אשמתי הבלעדית. עובדה שהרבה עזבו עוד לפני שכתבתי את ההודעה הזו... ואני מקווה שאף אחד (כולל את) לא נפגע ברמה האישית, כי לא לזה התכוונתי. ואם כן התנצלותי מראש. מיכל

Le Fay

New member
מעריכה את זה

שהתגברת על אי החשק, זה מאד בוגר. התכוונתי למשפט אני יודעת שהתרגלת לכיסא שלך ונורא נעים שם. על עצם הביקורת אין לי מילה רעה לאמר, רק לא מסכימה איתה; ולא הצלחתי להבין: מישו מהצוות מפריע למישהו לעשות? למה בכלל לנסות "לגרום לו" לעשות כשאפשר לעשות בעצמך? ניסית ולא הלך - מותר לנסות אחרת. מה זה הקטע הזה של לנסות להפעיל אחרים בניגוד לדרכם ולרצונם, או לגרום להם אי נוחות כי הם חושבים אחרת?

תנאית

New member
עדיין לא הבנתי!<תנאית מתעקשת!>

מה היית עושה אחרת ? ? ? ובאמת שבלי "ירידות" , אני לגמרי רוצה לשמוע תשובות. אולי אני אפילו אסכים איתך אם אדע על מה את מדברת

[אנחנו גולשות לניתוחי אופי]

אבל לא נורא. אין לי שום בעיה שבחיים הפרטיים כל אחד יעשה מה שבא לו, אני האחרונה שתתן ביקורת על דרך חיים. אבל יש הבדל בין החיים הפרטיים לבין החיים ה"ציבוריים". נכון, מהל פורום זה לא תפקיד בתשלום, אבל יש לו אופי סמכותי. וכמנהל מותר לי לתת ביקורת עליו כמה שבא לי ולנסות לפעול /להפעיל באיזה צורה שמתחשק לי. אף אחד לא חייב להסכים לזה, אבל זו גם זכותי. נ.ב- חוסר שיתוף פעולה כמוהו כהפרעה.

למעלה