לייזר ופרופיל..

לייזר ופרופיל..

לאחר סריקה קצרה של מספר מקומות המטפלים בהסרת משקפיים בלייזר נוכחתי לדעת שבעקבות ניתוח כזה הפרופיל יורד זמנית ל-64 ולאחר חצי שנה חוזר לקדמותו (במקרה שלי 97) רציתי לדעת אם הגיוס ידחה במקרה ואחליט לעשות את הניתוח נגיד 3 חודשים (בגלל הפרופיל הזמני) או שאוכל להתגייס עם פרופיל זמני... וגם (סתם סקרנות כי זה לא משנה) האם ימחק לי סעיף המשקפיים..?

TISAN1234

New member
להיות איש צוות אוויר לא תוכל

אחרי לייזר אבל בשביל סיירות לא ייחשב שיש לך משקפיים.

אני בת.. =[

ולא בניתי על קרבי... חשבתי אולי אולי על הדרכת יח"ש השאלה אבל אם ידחו לי את הגיוס או לא..? =/

א י ןש ם

New member
אמממ...

בקשר לסעיף משקפיים אני לא בטוחה אבל אני מניחה שזה ירשם איפשהו שעשית את הניתוח...- אבל חכי לעוד תגובות... ד"א- מה המספר שלך שאת רוצה לעשות ניתוח לייזר??? כי לפי מה שהבנתי זה מאוד לא מומלץ בגיל הזה, כי המספר עוד יכול לעלות (והוא באמת יכול... בן דוד שלי בן 20 גילה פתאום שעלה לו המספר...).

יש לי יחסית מס' קטן..

1.75 בעין אחת ו-2.00 בשניה.. ויש לי את המספר הזה מאז שגיליתי שאני צריכה משקפיים (גיל 13) ועד עכשיו (קצת יותר מ-17 וחצי) אני לא חושבת שזה ישתנה כבר כמעט 5 שנים.. אני פשוט מתה לקום בבוקר לראות טוב.. =] חחחחחח אני רוצה לייזר ואני חייבת לחכות לגיל 18 אני רוצה לדעת אם ידחו לי גיוס.. =/

izzy88

New member
לא כדאי לך....

ניתוח לייזר כשיש כזה מספר לא בהכרח ישפר. לניתוחי לייזר יש אחוזי הצלחה גבוהים כאשר הנספר הוא גבוה. ככל שהמספר יותר קטן, הכיוון של הלייזר צריך להיות יותר מדוייק מה שמוריד מאחוזי ההצלחה. חוצמזה גם אני חשבתי לעשות ושאלתי את האופטימטריסטית שלי (שאני גם עובדת אצלה), והיא אמרה לי שבאמת הרבה יותר כדי בלעשות את זה מגיל 20 כאשר המספר מתייצב. תעשי לעצמך טובה וחתכי אבל לך עם המספר הזה לא תהיה בעיה לעשות עדשות רכות.

MorphZ

New member
לא מדויק

האחוזי הצלחה כמו שאתה אומר הם אחוזים האחוזי תיקון הם ד בקובעים ככה שככל שיש לך מספר יותר גדול נראה שתוקן לך יותר "מספרים" . בגדול האחוזי הצלחה הם אותו דבר וע מספר קטן הסיכוי להגיע ל6:6 מאוד גבוהה.

MorphZ

New member
את מתכוונת לבין "קשות"?

הרכות כשמם כן הם, רכות, יותר אוויר חודר דרכם ועד כמה שאני יודע הם רק במתכונת של יומיות , דו שבועיות וחודשיות. הקשות לעומת זאת הם במת יחסית קשות, יותר קשה להתרגל אליהן ואותן מחליפים פעם בשנתיים או משהו כזה.

אני משתמשת בעדשות רכות..

רק שנמאס לי מהן כבר.. אני ממש ממש רוצה לפתוח את העיניים ולראות טוב.. ועוד 4 חודשים אני אוכל גם לעשות זאת..! =]

PinkyRaSta

New member
יידחו לך גיוס בעקבות הניתוח ../images/Emo210.gif

אם זמן ההחלמה משתלב עם הגיוס. אם הפרופיל הוא אכן זמני אז לא נראלי שתוכלי להתגייס במהלך התקופה של הזמני, כי הרי דחו לך גיוס, ולאחר תקופה מסויימת תיקבע לך ועדה רפואית בה יעלו לך את הפרופיל בחזרה. וגם אם כן תוכלי להתגייס במהלך התקופה זה עם הפרופיל הזמני- 64 או פחות מזה, ורק לתפקידים שמתאימים לפרופיל זה. הצלחה.

זהו שהתפקיד שאני רוצה לא משנה

ובכלל לא נראה לי שאני אלך בכלל למשהו שדורש פרופיל גבוה בגלל זה אני שואלת אם אני אוכל להתגייס עם הפרופיל הזמני ושאח"כ הוא יעלה לי חזרה זה לא מפריע לי, כל עוד לא יידחו לי את הגיוס..

devilz

New member
כתבת שאת רוצה הדרכת יחש...

זה דורש פרופיל 72.... לצערי...

כן את זה אני יודעת..

אבל במידה ואני אוותר על יח"ש וארצה משהו שלא דורש פרופיל קרבי.. פשוט אני לא רוצה להתגייס במחזור הבא.. זה ממש ממש מאוחר לי.. ולא יהיה לי מה לעשות בבית חצי שנה..

למעלה