ליידי סנו

ליידי סנו

לפני שבוע בדיוק, בסיומו של משבר גדול שעבר עלי. הושיבו אותי הוריי, בסלון בבית, והסבירו לי שאני בת 20 וזה לא הולך ככה- צריך שתהיה כבר מערכת יחסים רצינית אחת. מפה לשם זה התגלגל לכך, ששאלתי את אמא "תגידי, אין דבר חיובי אחד שאת יכולה להגיד לי?" היא ענתה" כן בטח שיש". שאלתי מה והיא ענתה "הופתעתי מהתפקוד שלך בצבא". אז אמרתי "לא בצבא, אני מדברת על עדי, הבת שלך". סיימנו את הויכוח ללא תוצאות. יום למחרת, אני קמה בבוקר לצבא, למרבה הפלא, היא קמה יחד איתי ועם אבא שלי. ושאלה אותי אם ראיתי את המכתב שהיא כתבה. לא ראיתי. עליתי למעלה, ירדתי למטה, והנה המכתב, מציאותי לחלוטין. אמא שלי לא כותבת כמעט מכתבים, אז טמנתי אותו בכיס בידיעה ברורה שאני אקרא אותו בדרך... המשך יבוא מגע הקסם

המשך

אני פותחת את המכתב, שם כתוב, שהיא אוהבת אותי מעריכה אותי וגאה בי. כל מה שאי פעם ביקשתי ממנה, היה במכתב הזה. מכתב קטן, שבא אחרי עוד אחד מאותם ויכוחים שחשבתי שהסתיימו כפי שהתחילו. חזרתי הבייתה באותו ערב, תשושה ממש, היא שאלה אם קראתי את המכתב, עניתי כן באדישות. בעיקר כי הייתי תשושה, חוץ מזה לא יודעת גם אם היו בי את הכוחות מה הייתי עושה. לא יודעת כמה זמן אחרי זה היה, באתי הבייתה, עייפה, אבל בשעה סבירה, מרוב עייפות, וחצי מודעת למה שאני עושה, נטיתי עם ראשי לצד. איפה שהייתה בדיוק הרגל שלה. היא די נדהמה, קראה בצחוק לאבא שלי שיביא מצלמה... וליטפה אותי. אני אוהבת אותה, את אמא שלי. פתאום כשאני רואה שאת כתבת שביקשת סליחה, זה בדיוק מה שעשינו, רק בלי להוציא הגה מהפה. נתתי לה לגעת בי, ואני רואה את האהבה שלה. אני מחבקת אותה, לאט. כי שתינו לא יודעות בדיוק איך עושים את זה. קשה להיות הורים, בעיקר כי יש 99% לעשות את העבודה "לא נכון", ושהילדים יכעסו. זה משהו שאמרתי לחברה שלי שכעסה על ההורים שלה. אחרי שאמרתי לה את זה היא השתתקה ואמרה "לא חשבתי על זה ככה מעולם". נ.ב נקודה מאוד חשובה. מה שקרה עם אמא שלי ביום שבת... ביום שישי ישבתי וכתבתי, גם לפורום שלחתי, מכתב תודה להורים שלי. זה נשאר במדפסת. אבא שלי נאי יודעת שקרה (כי תפסתי אותו). על אמא שלי אני לא יודעת. זה גם לא משנה. המצחיק הוא שכל זה קרה, בדיוק כשהשבוע אני עוברת דירה. לבד. שבוע נפלא מגע הקסם

sovlanit

New member
מגע קסם,

ראשית,תודה על דברייך. שנית,את עוברת דירה .המטען שתשאי עימך יכלול אהבה וסליחה. מברכת אותך בהצלחה גדולה ובשמחה תמיד. אשמח להמשיך ולהתעדכן בקורותייך... כל טוב,מתוקה

keoser

New member
עדיף מאוחר מלעולם לא ../images/Emo7.gif

עשית צעד ראשון ממסע ארוך ונפלא -- דרך צלחה

שבוע נפלא לך ../images/Emo50.gif

ממש ריגש אותי המון הצלחה קשה לנו לגדל הורים ולפעמים קשה לנו כהורים אז איזה כיף שיש לה בת כמותך המון הצלחה בדירה החדשה ואני תמיד כאן עם תרצי תמיכה וסתם לפטפט שבוע קסום מלא אהבה שמחה ואור לך שולחת ליידיסנו

meravor

New member
אף פעם לא מאוחר../images/Emo82.gif../images/Emo42.gif

היום כשאני רואה דברים בצורה אחרת אני יכולה להגיד ש.... אנחנו טועים בעצם המחשבה שלא ניתן לשנות דברים הרבה פעמים אנחנו אומרים "אין מה לעשות" פשוט חיים לא נכון היום אני יודעת שאין דבר כזה "אין מה לעשות" חשוב לפחות לנסות... לפני בערך שבועיים הייתה לי שיחה בנושא עם חברה טובה שבמשך כל שנות חייה היחסים שלה עם אמא שלה לא היו כל כך קרובים היא הייתה יותר מקורבת לאבא שלה והוא נפטר. הסברתי לה שאם היא לא תנסה להתקרב היא לא תוכל לדעת באמת אם זה אפשרי... כי בעצם המחשבה שזה לא יצליח הסיכויים קלושים, ואם היא תנסה בגישה חיובית שזה כן אפשרי... אז זה יצליח! היום אחריי סה"כ שבועיים היחסים בינהם הרבה יותר פתוחים וטובים היא לא מבינה איך זה קרה לה היא לא האמינה שתצליח - סה"כ הפכה את הגישה וזה הצליח, זה מראה שבאמת אף פעם לא מאוחר צריך לגשת לכל דבר בחיים בחיוב ואני מאמינה שהחיוב יחזור אלנו בחזרה... אצלי באופן אישי אף פעם לא הייתה בעיה מיוחדת ביחסים עם ההורים, בתקופה האחרונה הם אפילו יותר טובים - כי אני יכולה להבין דברים שאף פעם לא הצלחתי (כנראה שלא ניסיתי אפילו). ליידי סנו... המעבר שלך לגור לבד (לדעתי) יקרב ביניכם, כך בכל אופן קרה אצלי... הגעגועים, החוסר, גורם לנו להעריך את ההורים ולא לקחת אותם עוד כמובן מאליו... בהצלחה בהמשך הדרך
!

meravor יקרה אם תרצי לקרוא

את המכתבים תמצאי אותם בבלוג שלי אז אולי תהיה לך תמונה רחבה יותר אזhttp://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=ladysnow הנה קישור את מוזמנת לביקור יחכה לך
אז בכיף שולחת לך שבוע מלא אהבה ושמחה ממני ליידיסנו

../images/Emo12.gifmeravor תודה אבל יש כמה דברים

שאני צריכה להגיד לך אני היום קרוב ל51 אמא לשלושה גדולים סבתא ל5 נכדים היחסים עם אמי מאד מורכבים יש לבעיה עם עצמה עם זה שהיא אישה היא אפילו לא בקשר עם בנותיי לא מכירה את ניניה יש עוד הרבה דברים יש עוד עבודה לעשות בקשר אליה בזמנו כתבתי לה מכתב בפורום המכתב שלא נשלח תיקון טעות שני מכתבים שם כתובים בעבר היה המון כעס וצער לא בטוחה שניקתי הכל אבל היום אני ממקום של חמלה אליה יש לנו קשר בעקר טלפוני היא עדיין לא מסוגלת לקבל אותי את דרכי בחיים כפי שהיא עדיין לא מקבלת את עצמה זה גרם לי להמון שנים להסתובב בהרגשה של אין לי מקום בעולם ודחויה ועם המון רגשי אשמה. היום נפטרתי כמעט מרובם לך הייתי מסוגלת לשלוח מכתב לעצמי עוד יגע יום ואשלח לה מכתב שנקרא מכתב פיוס לאמא אבל תודה על התמיכה רק רציתי לתקן את הבלבול אני הרבה שנים כבר מחוץ לבית ותראי איזה מכתב ארוך כתבתי בנתיים שולחת לך שבוע קסום עם הרבה שמחה ואהבה ממני ליידיסנו נ.ב אם תרצי אשלח לך קלף

sovlanit

New member
ליידי סנו,

אכן ,עם הזמן דברים מקבלים מימד שונה. מבינה בהחלט איך הכעס הפך לחמלה. לא ירחק היום בו תכתבי מכתב ותסגרי פרק ארוך בחייך לטובת פרק ארוך ומצויין. מאחלת לך כל טוב

meravor

New member
בוקר טוב../images/Emo96.gif

תיקנתי את הטעות ורשמתי שכשרשמתי ליידי סנו התכוונתי למגע הקסם 1, אליה הופנתה התגובה, היא זו שעוזבת את הבית. שיהיה לנו יום מלא אהבה

למעלה