ליידי מקבת´ :

Jam Head

New member
ליידי מקבת´ :

קניתי היום בדיסק סנטר עבור 40 ש"ח בלבד את הדיסק הראשון שלהם ( לא כולל את הדמו ) - Roads We Take. פשוט מדהים ! דיסק ברמה ממש גבוהה ! ממש נהנהתי מכל רגע. למי פה עוד יש אותו ? זה ממש הפתיע אותי למצוא אותו. לא ידעתי שהם הוציאו דיסק !!1 כמו כן קניתי את החדש של Pearl Jam , וקשה לתאר אותו : הוא ענק !!!!!!! באמת שכך , דיסק ברמה גבוהה מכל הבחינות. הליריקיה של אדי שוב נכנסת חזק , הגיטרות שלשם שינוי גם נהיו חזקות יותר , הרבה יציאות של סולאים מצד מקריידי. עבודת תיפוף נהדרת של קמרון וכמו תמיד הבאס המעולה של אמנט. כמו כן צירוף של קלידן !

Cheezus

New member
ואני קניתי לפנייך!

ואני לא יודעת, לא ציפיתי להרבה, אבל ציפיתי לאחרת. חשבתי שהוא יהיה מושקע וממוצה, אבל פשוט יש לי הרגשה שהם לא ממוצים אבל הדיסק לא מושקע.

Down in a hole

New member
הי היי!

לי היה אותו מזמן וכמובן שהוא דיסק מדהים אני אישית בכיתי אחרי ההופעה האחרונה כי הם עזבו הרי לחו"ל..... והם להקה באאאאאאאאאאאאאאאאמת מדהימה :( וריוט אקט? דיסק ממממש איכותי

Jam Head

New member
מסכים איתך לאללה .....

אני אולי קצת נסחף שאני אומר את זה , אבל לפי דעתי הוא אחד מאלבומי הרוק אלטרנטיבי / גראנג´ הכי טובים שלהקה ישראלית אי פעם הוציאה. אם נגיד נשווה אותם ללהקות כמו יהודים , מוניקה סקס , אינפקציה איפה הילד וכאלה שהם יותר רוק אלטרנטיבי.

Down in a hole

New member
מהבחינה הזאת ../images/Emo184.gif

אז חוץ מהיהודים שהם רוק אלטרנטבי ואני מטורפת עליהם במקביל לשיגעון שלי לגראנג´, אז הדיסק הזה הוא הכי טוב שהוציא אי פעם ל-ד-ע-ת-י

למעלה