ליידיבאג: שאלה....

jordan bellamy

New member
ליידיבאג: שאלה....

אני שואלת אותך כי גם את ציירת,והעבודות שלך ממש מצאו חן בעיניי. אז כמה שאלות לי אלייך: א- האם למדת? ואם כן היכן? ב- כמה זמן בממוצע לוקח לך לצייר ציור? ג- האם את מציירת רק בעיפרון(כלומר שירטוט) כפי שציירת את מיוז,או שגם את מציירת עם אקריליק ושמן?... אודה לך אם תתייחסי ברצינות לשאלותיי ,תודה!

L A D Y B U G 2

New member
היי ירדן: תשובות

קודם כל- מה את לא לידעת איך קוראים לי??? (המדוע זה?) אני שמחה שאהבת את הציורים שלי קראתי שאת מציירת גם! עכשיו לתשובות: א.לא למדתי לצייר, זה פשוט יוצא ממני לבד. ואין לנו כאן קורסי ציור מתקדמים רק קורס ציור של "לבטא את הרגשות דרך הציורים"
ב.לפני כמה חודשים היה לוקח לי 4-5 ימים עכשיו אני כבר מציירת ציור ביום או יומיים. ג.כן, אני מציירת רק בעיפרון. קניתי צבעי פחם ואני ינסה אותם

jordan bellamy

New member
ואיי ואיי פדיחות!

אני יסביר לך מה קורה,אני לא נמצאת הרבה בפורום הזה...לצערי. בזמן האחרון אני בכלל לא נמצאת ליד המחשב,כיוון שיש לי יותר מידי עיסוקים מחוץ לבית...ואם אני כבר בבית אז אני בעיקר ישנה...חחח... אני מודה,אני לא מכירה כאן אף אחד...אולי רק את רם-וגם הוא בקושי כותב כאן כבר...כי הוא בצבא. לכן אני גם לא מכירה שמות...מצטערת,אני רק יודעת ששירן זו ניקיטה. תיסלחו לי כולם. בכל אופן,תודה על התשובות. איך יוצא לך ביום אחד ציור???.....תיהיי בריאה! לפני שנתיים ציירתי ציור לעבודת בגרות שלי באומנות,והחלטתי שאני מציירת בשמן! מה שהיה אתגר עבורי כי הייתי רגילה לצייר באקריליק ופחם. לקח לי בערך 3 חודשים לסיים את הכל + כולל זמן התייבשות של השמן כי זה גם לוקח זמן. אני אצלם את הציור ואני יראה לך... אני מתה לצייר את מת'יו אבל כל פעם שאני מתחילה אני מתייאשת...כאילו יורדת לי כל המוטיבציה. אוף! קיצר אני כבר מחרטטת יותר מידי,וזאת כי איני מצליחה להרדם. ביי בינתיים.

L A D Y B U G 2

New member
חחחחח

זה בסדר! אז עכשיו את מכירה גם אותי, אורטל [תשאלי את מצי
] ציור ביום יוצא כשמשעמם בחיים ואין מה לעשות וזה המצב שלי, במקום להתכונן לבגרויות אני מציירת....... ואיזה כייף לך!!! בגרות באומנות? איפה את גרה? איזה כייף לך :( הייתי עושה הכל בשביל בגרות כזאת. אני רוצה ללמוד איך לצייר בשמן או פחם אבל הבעיה היא שאני יודעת שאי אפשר למחוק אם יש טעויות אז אני מפחדת לנסות את זה......אולי עם הפחם בקרוב (אבל לא ציורים חשובים שאני יתאכזב אם הם יתקלקלו) מאיזה גיל את מציירת כבר? ואני ישמח לראות ציורים שלך :) ואולי עדיף שגם אני ילך לישון ----------------------> לילה-טוב

jordan bellamy

New member
...

כן זה נחמד בגרות באומנות...זה כייף בכלל ללמוד את זה. קיבלתי 95! (בבגרות המעשית)...בחלק העיוני קיבלתי קצת פחות. וובכן,שמן זה ממש מסובך-זה כבר התעסקות עם שמן פישתן וטרפנטין. לדעתי תתחילי עם אקריליק. פחם לא שונה מעיפרון רגיל וגם פחם ניתן למחוק. אני גרה בראשל"צ. ואני עובדת בחנות לאומנות בת"א-יפו.

L A D Y B U G 2

New member

95? כל-הכבוד!!!! בגרות עיונית סתם ביזבוז באומנות, מה שואלים אותך בכלל בזה? בעעע, לא ידעתי שאפשר למחוק פחם.......רציתי צבעוניים אבל לא היה אז קניתי בגוונים של שחור ואפור (יש פחם ציבעוני נכון?) איזה יופי, איזה חנות? מה עושים בה? מוכרים דברי אומנות וכ'ו....? (ז"א, צבעים, דפים .....)

s h e e p i t

New member
לא יודעת אם הבנתי אבל

גם אם את לומדת אומנות בבצפר ועושה בגרות זה לא אומר שתלמדי לצייר בשמן אני במגמת אומנות ולא ממש מלמדים אותנו איך לצייר יותר עובדים איתנו על תרגילים של הבעה או משו

ברור שאפשר למחוק שמן...

עם טרמפנטין, ואפשר גם תמיד לעלות כמה שכבות מעל. וגם אצלנו יש בגרות באומנות.
זה חצי תיאוריה, (תולדות האומנות) וחצי מעשי.

jordan bellamy

New member
רגע

לא אמרתי שלא ניתן למחוק שמן...אפשר תמיד למחוק גם עם ג'סו. וגם אני במגמה לא למדתי לצייר בשמן-כלומר לא לימדו אותנו את זה. אני למדתי דרך אבא שלי,שגם הוא צייר...הנה תמונה שלו: (התמונה במקור של ורמיר,אבל זו של אבא שלי)

L A D Y B U G 2

New member
וואוו מגניב........

נערה עם עגיל פנינה........אבא שלך מגניב רצח. בההה.....אז מה שהבנתי זה שאפשר למחוק צבעי פחם ואפשר למחוק גם צבעי שמן אבל צבעי שמן נראה לי יותר מדי מלכלך אז נשאיר אותו לפעם הבאה. תראי לי ציורים שלך...

למעלה