ליידה קשה

Asterix

New member
ליידה קשה ../images/Emo72.gif

אחרי תקופה ארוכה נולד במזל בן זכר במישקל 170 +/- ק"ג החברה´ קוראים לו סוברו אבל בתעודות נקרא GS

guysha

New member
../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo49.gif

ומה שמו בישראל? ככתוב בתורה: "וקניתם אופנועכם, וננתם בו שם, למען ידעו עמי העולם" (ספר וישמע, פרק ז פסוק בעין) סע בזהירות, ובפעם הבאה שאנחנו נפגשים, מצלמה עלי... וליתר בטחון...

ספייק ®

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif וסע בזהירות!

ואפרופו "מצפים ךתמונות" - זיווש, אנחנו (טדי ואני) עדיין מחכים לתמונות ...
ספייק.

GPZiv

New member
כאילו מה?

לא תפסיק לנדנד עד שתקבלו את התמונות? אולי במפגש הירושלמים הקרב והבא עלינו לטובה ביום רביעי זה (נכון?) אחרוש את המצלמה באופן סופי. לתשומת לב המשתתפים.

Great Blue

New member
../images/Emo42.gif נגמרה לי הבירה אבל הראש

הבא שאני מוריד זה בשבילך!

guysha

New member
אם ככה אז אני מכין את המאנצ´יז...

שמתם לב שאפשר להכין ארוחה שלמה עם האמוטיקונים שפה?
לאלה שלא שומרי כשרות...
לתאילנדים...
בקיצור.. עוד לא הבנתם שמשעמם לי?

guysha

New member
בתור זה שהמליץ על האופנוע

וראה את בדיקת הרחם... אני אומר לך אמיר... אחרי יום שישי האחרון, שבו התרוצצנו לחפש אופנוע ל Astrix היתה לי פתיחה של 6 אצבעות... אבל, נהניתי מכל רגע... למי שמחייך עכשיו... תרגע יא סוטה !

amir_z

New member
לא מכיר, לא יודע ../images/Emo11.gif

אם חברה שלי היתה רואה במה מאשימים אותי פה לא היתה נותנת לי לגעת במחשב. אבל מותק, היא לא בהריון באמת, זה רק אופנוע... אני אראה לך אופנוע
תעשה חיים.

amir_z

New member
../images/Emo35.gif שאלה בהליכות ../images/Emo35.gif

כששני אופנוענים נפרדים, מי אומר למי "תיסע בזהירות" - שעולה או זה שיורד? למה כל הזמן אומרים "תיסע בזהירות" ולא "תהנה מהכלי החדש שלך"?

Great Blue

New member
תמיד כשאישתי אומרת לי" סע

בזהירות" אני עונה לה:" דווקא התכוונתי להשתולל על הכביש אבל אם ביקשת, אז...". למה חושבים שאופנוען לא נוסע בזהירות כברירת מחדל?- אומנם קיים המושג- :" אם הייתי זהיר לא הייתי קונה אופנוע"...

TShavit

New member
כה לחי, איש צעיר ../images/Emo45.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo39.gif

אם כי הייתי שמח עוד יותר אם היית מספר לנו שקנית DR350, למשל. מטל, שמאז ומתמיד מאמין שעדיף להתחיל בשטח

למעלה