לייב אקשן מידע:

sasuke girl

New member
לייב אקשן מידע:

מיקום: נתניה שעה: 2 תאריך: 15.8 איסוף: ווילד המתוקה תאסוף אותנו מהתחנת רכבת. לינה: אפשרי תביאו ליתר ביטחון שק שינה. אוכל: תיהיה פיצה.תביאו כסף אם אתם רוצים, כי יש חנות מאוד קרובה לבית. +: אתם יכלים לבוא גם בלי תחפושות,עדיין יהיה כיף. תודה רבה נ.ב לא אכפת לנו כבר מאיזו סיבה אתם לא באים.אז אל תרשמו. זה פה רק כדי שתדעו מתי כל דבר. אם תבואו סבבה תגיבו לשירשור עם יד למעלה אם אתם לא באים תגיבו ביד למטה. כבר אין לנו כח לקרוא למה אתם לא באים ועל ההתלוננויות שלכם. ואם אתם רוצים את זה בתל אביב..אל תכתבו פה. תעשו מפגש משלכם ותארגנו אותו. ושוב פעם לא אכפת לנו מה עדיף. ולא אכפת לנו שאם התאריך היה ככה וככה או שזה היה במקום כזה או אחר הייתם יכלים. יש לכם מידע, תבואו אם תרצו ,אתם מתקבלים בברכה ובשמחה רבה!! כי בתכלס זה בשבילכם! אוהבת את כולכם..אבל כבר עליתם לי על העצבים Love ya

wildfire

New member
אני אוספת אותכם מהתחנת אוטובוס :p

יש קו 5 כל רבע שעה שעוצר בתחנת רכבת, זו נסיעה של 5 דקות^_^ אם יש אנשים שבאים מאוחר או מוקדם יותר אני גם אבוא במיוחד :)

lily kane

New member
הידד

עם זה בשעה שתיים אז אני יוכל לבוא אפילו עם אני ילך באותו יום לעבודה ^^ ניאו... יכול להיות שאני קצת חולה אז גם לא בטוח שאני יעבוד פשוט הגרון שלי ממש צורב...T.T אבל אני חושבת שזה יעבור עד סוף השבוע...אני מקווה

Nora Shu

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נמאס: ניסינו לעשות שיהיה נוח לכולם. זה לא יצא: תמצאו דרך להיתגמש. סה"כ לנתניה. זה לא עולה הרבה, וזה אצל בית של מישהי. מאורגן, עם מזגן והעיקר: יהיה נוח וכיף. מה הבעיה כבר? ><"

sasuke girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן|

dndboy

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo31.gifמצטער ../images/Emo10.gif

נתניה פשוט לא נגישה מבחינתי השבוע

sasuke girl

New member
מה??????

אני לא מאמינה!!!! אתה אחראי על המצלמה!! היית מוכן לבוא כל הזמן הזה!!! עמרי!!!! איך אתה יכל לנטוש פתאום???

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהייתי אמור לבוא עם חבר...

עכשיו כשהוא לא בא אז אין לי הסעה...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאין מישהו שיכול לבוא...

ובטח לא עם אוטו... ויש לי בעיה עם רכבות =_=

sasuke girl

New member
איזו בעיה יש לך עם רכבות???

אני יכלה לברר לך הכל על התחנות אם אתה רוצה...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifזה בעיה נפשית.... אפשר לא

להיכנס לזה?

lily kane

New member
אני ינסה להשיג את המצלמה הדיגטלית

אבל עדיף שמישהו אחר יצלם אני יודעת לערוך עם למישהו יש מחשב שאפשר לערוך איתו

Nora Shu

New member
לא משנה מי יצלם,

סה"כ אני וליא[עעע]ת ניקח תורים או משהו, והעריכה חן-סנסיי עושה.
מה שחשוב זה מצלמה. אם המצלמה שלך עובדת טוב, בבקשה! בבקשה! תביאי!!! =_=

lily kane

New member
i am going ^^

nyo i have problmetic camera i just rember it not the flat digtal but we will be alright i will be dress as orochimrau but i will be with out the wig and the make up till we will be in the house since bus driver don't let me in....+-+ yes that realy happen and that why i toke a cub... don't have cub money gomen

למעלה