ליזיסטראטה בימינו?

Boojie

New member
ליזיסטראטה בימינו?

לפעמים יוצא משהו טוב אפילו מוואלה. אני אפילו לא אגיד את דעתי, רק אתן לכן את הלינק ואחכה לראות מה דעתכן - ואני מוכנה להתערב שלא תהיה הסכמה אם זה טוב או רע.

יש הצגת תאטרון בנושא - על נשות

יוון שעשו שביתת סקס עד שהגברים לא יסיימו את המלחמה. נדמה לי שזהו מחזה של ענת גוב הנהדרת. בוקר טוב בוג´י - לך אין צירים כל 5 דקות, מה את עושה בחמש בבוקר על הרשת ... ???

Ludwig

New member
אבל מה אם...

אבל מה אם בינתיים הגברים ימצאו להם פתרונות אחרים? (במיוחד בתרבות היוונית...
)

בתרבות היוונית - ההומוסקסואליות

היתה לגיטימית, נפוצה וחלקם לא רק של אלו בעלי נטיה מינית הומוסקסואלית אלא של כל הגברים כנורמה חברתית. לכן זה כנראה לא הוריד מעוצמת שביתת המין היות ולא דובר על חלופה למין עם נשים אלא על שני דברים ששכנו במקביל אחד לשני וחוסר באחד נשאר לכן חוסר. אני אישית חושבת גם ששביתת מין של נשים "הכאיבה" לאגו יותר מאשר לאברים ממשיים בגוף הגברים שם. זו כנראה עוצמתה.

Boojie

New member
אני חושבת שהמחזה של ענת גוב ../images/Emo2.gif

הוא התאמה לימינו של ליזיסטראטה המקורי. צירים??? אני שמעתי צירים???

צנצנת

New member
אין חדש תחת השמש

לדעתי זה לא יותר מקשקוש של עיתונאי בעונת המלפפונים... הרעיון קיים ומבוצע ע´י כל אישה בכל העולם במצבים אלה או אחרים.

Boojie

New member
נא למחוק אותי מהרשימה.

אני מעולם, חוזרת, מעולם, לא השתמשתי בסקס כדי להשיג משהו שרציתי. לא כתנאי, לא כאמצעי שוחד ולא בשום צורה אחרת. זה נראה לי מגעיל, ניצול ציני של מערכת יחסים שאמורה להיות של נתינה הדדית ושוויון, לא של מניפולטיביות וסחטנות.

augustus

New member
נו יופי, עוד פעם הנוסחה..

1. גברים רוצים סקס ונשים רוצות אהבה, ונשים מוכנות לשכב עם גברים כדי להיות נאהבות; 2. לגברים יש כסף והם רוצים סקס, ונשים שוכבות עם גברים כדי שיקנו להן מתנות. בשביל אמיתות החיים האלה נכנסתי לפורום פמיניזם? ובוג´י היקרה, אין לי שום ספק שאת לא סוחטת דברים מבן זוגך בתמורה למין, אבל ההודעה שאליה הגבת משפילה את המין הנשי כולו ולא רק אותך אישית. לו העניין היה בך, היה אפשר להסכים שאת החריגה. אבל זה לא זה...

Boojie

New member
חלילה, לא טענתי שאני חריגה.

הבאתי את עצמי בתור דוגמה מייצגת. חשבתי שיהיה ברור שאני לא מתכוונת רק אלי...

למעלה