ליזט תודה ממי!!!!

iali998

New member
ליזט תודה ממי!!!!

עכשיו נשאר לי רק להשיג את הטלפון של איתן הנגן, חייבת את המספר דחוף!!!!|

מצטערת לאכזב אותך חמדתי

אים הוא רווק זה לא אומר שהוא פנוי כי הוא ת-פ-ו-ססססססססססססססססססססססס. אין לך מה להתאמץ בלהשיג את המספר שלו...

איזה זוג הורססססססססס. ../images/Emo16.gif לאווירה

אמרתי לכם חברים יקרים .... עוד הוכחה שלא משנה המקום בתוכנית. אלה מי או מה שאנחנו פוגשים בדרך הברוכה. ובמיקרה של ליזט זה הצליח ובגדול. {אז מי שרוצה את הטלפון של אלבז .....נראה לי שתיצתרך לעבור מול ליזט .... } דבר שניראה בילתי אפשרי .לשיקולך חמודה ואני מקווה שיש לך ביטוח משלים ומקיף...ומה לאאאאאאאאאא שיהיה לכם יום בפאן והכי וואוווווו להיתראותתתתתתתת.... מלאך| לירון לוונאז'

תשמע תשמע

ליזט ביקשה ממני לא לתייחס אלייך אז אני לא מתייחס אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה עד מחר ואם לא הייה בא לי תאמין שכבר היית מקבל הרבה הרבה ברכות ממני בסדר אז בכול מקרה אני לא בא לריב אם אף אחד אז שהיה לך אחלה יום ויום אישה שמח (למי שהבין מי שלא יש גם תרגום) ביי לך

אבי לא יפה מצידך

לירשום דברים כאלה. לירון הוא חבר טוב שלי הופענו ביחד ואני נהנת ליקרא כול מה שהוא רושם בפורום אז בבקשה ממך

רשמתי משהו לא בסדר

רק אמרתי שאני לא רוצה לריב אם אף אחד ולדעתי הוא אחלה חקיין רק שזה ירד בעריכה אני מצטער אם הוא הבין משהו שכבתי ולא התכוונתי לכתוב אז אם פעגתי בך לירון אז סליחה אני היום יורד לאילת לפורים אני לא הייה פה עד יום חמישי אז תהנו לכם פה ביי ושוב סליחה

את יודעת מה למה שאני לא יענה לך

תראי אני יגיד ויעשה מה שאני רוצה טוב לך טוב לך לא טוב לך את יודעת מה את יכולה לעשות בסדר וגם אני בלי להעליב בסדר טוב לך

טלי אין לי כוח בשבילך באמת

אבל את יכולה לצחוק כמה שאת רוצה ולעשות מה שאת רוצה אבל אני מציע לך להקשיב ללולטם חן ולעשות משהו אם עצמך ואחר כך לבוא ולדבר פה כל היום ולבכות על מה שעשו לך בתוכנית בסדר ועוד דבר תלכי לעשות הרזייה את יותר שמנה מכול תפוחי האדמה שיש לי בבית ויש הרבה אז קדימה לעבודה

למעלה