ליושינקה

ליושינקה

אני עורך מחקר על השיר הנ"ל. כל מידע יעזור לי, ובמיוחד אם תוכלו למצוא לי את המילים ברוסית. הפכתי את האינטרנט ונעזרתי בכל ידידי דוברי הרוסית וכשלתי. האם תצליחו אתם לעזור? בתודה מראש נדב (אינני רוסי/דובר רוסית)

tanay111

New member
תוכל לתת

יותר פרטים של השיר מי המלחין המחבר אני ינסה להשיג לך כי אני לא מבינה איזה שיר זה ? חיפשתה באתרים רוסיים באי מיול אין את המילים שלו

מה שידוע לי

מילים: טמנוב לחן: צ'רנייב תרגום: דן אלמגור ביצועים מפורסמים: נחמה הנדל ומיכל טל השיר הוא ככל הנראה שיר תעמולה רוסי. אחת הצורות של אלכסיי ברוסית היא אליושקה ומכאן ליושינקה. בעברית הפכה ליושינקה לבחורה. נדמה לי שיש אנדרטה מסויימת ברוסיה או באוקראינה שנקראת 'החייל ליושינקה' או משהו בסגנון.

tanay111

New member
זה לא שיר ברוסית

זה שיר בעברית נכון אני מכירה את השיר של מיכל טל אפשר להוריד אותו באימויול . אתה מתכוון לזה או למשהו אחר . זה ברוסית שיר על פסל בגרמניה על חייל רוסי . אני יודעת רק חלק מהמילים של השיר . стоит над горою алеша Алеша Алеша в Германии Русский солдат לדעתי יש לך טעות המלחין של השיר לפי דעתי הוא דויד טוחמנוב תעשה חיפוש באימיול תרשום דויד טוחמנוב ברוסית ואת שם השיר אולי תמצא ובאתרים רוסיים ככה רושים את השם ברוסית : Давид Тухманов Алеша שם השיר שיהיה בהצלחה טניה

tanay111

New member
נו זה זה או לא

תחזיר תשובה ? אני ינסה לברר לך יותר אם זה זה

אורניהו

New member
שלום וערב טוב לכל יוצאי הארץ הגדולה

ההיא רוסיה ומי שמכיר או הכיר או שמע על 'זמרת המלחמות' הרוסיה ששמה 'זיקינה'. אשמח מאד מאד להגיע לאיזשהו אתר שמדבר בה. בתודה וערב טוב

למעלה