ליופלה ולכולם!

ליופלה ולכולם!

הודעה לכולם! לתת ביקורת על מוזיקה זה סבבה אבל כל אותם האנשים הקטנים שיורדים על אומנים ולא בקטע של המוזיקה זה מגעיל וכל זאת מקנאה ! שמישהו מהפורום הזה יגיע לרמה של אומן גדול אז יוכל להעביר ביקורת על אנשים! ויופלה שאתה תגיע לרמה של משהו מעבר לגוק אז תדבר אז תפנים אז זה בנתיים!!!!1

?

אני חייב להיות אומן טראנס כדי להעביר ביקורת? אני חייב לנגן בפסטיבלים ולהעביר ביקורת? זה כמו שתאסרי על אזרח מין המניין לא להעביר ביקורת על הממשלה אלא רק לחבר כנסת

GallaxY

New member
מי זה יופלה? חחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יופלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Eyedan

New member
חחח מגניב יופלה..

נופלה משהו כזה.. מה אתה מתייחסת לכל פלצן שכותב פה.. קחי שאיפה ארוכה ותבואי נשוטט באפילה..

Eyedan

New member
../images/Emo99.gifאי אי אי

מי בוגד???????????????????? בחיים לא... לנצח לא גלו'ש?

Nofale

New member
אומן גדול

ענק תותח וגם עם אני אהיה אינפקטד מאשרום אז את תרשי לי לרדת עליו ?! איזה טמבלית פשי חופשי כאילו את מפגרת

../images/Emo163.gif

אתה חופשי פליט ויצו אה ? אין לי בעיה שאתה יורד על מוזיקה של אומן כי כל אחד ומה שבזרימה שלו מה שכן עיצבן אותי למה אתה קורא לי אפס ? אתה מכיר אותו ? חבר דלו ? אתה פשוט טמבל !!!!!!! יש לך עוד הרבה מה ללמוד בחיים ילד ובכלל מה עונה לך אתה ממש לא שווה יחס פשוט זבוב קטן שחושב שאם הוא שומע טראנס ומישהו פה בפורום הזה מתייחס אליו אז הוא מישהו צא לעולם האמיתי נראה אותך שם אומר למישהו משהו !

GallaxY

New member
אל תתרגזי תני חיוך.. ../images/Emo13.gif

מה את מתעצבנת משטויות..

the movie man

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מי מביא את השוט? אני זקוק להצלפה!

למעלה