ליופיאל!

morning star

New member
ליופיאל!

שלום לך אני רוצה להודות לך על שהודעת על יריד המיסטיקה בגרנד קניון בשבוע שעבר. בקרתי ביום חמישי ואף הייתי בדוכן דיווין וקבלתי שם טיפול רייקי. ההרגשה הייתה נפלאה וזו לי הייתה הפעם הראשונה בטיפול מעין זה. ראיתי כמה דברים מדהימים ותשובות מעניינות. זה לא עוזב לי את הראש אפילו לרגע. תודה, MS הנווד

yofiel

New member
אנרגיות

יום חמישי היה מדהים , אני חושב שטיפלתי ב20 אנשים בערך... אתה זוכר מי טיפל בך? אין ספק שרייקי והילינג נותנים המון לבן אדם , ואם התחברת לזה כל כך אז כדאי לך להתחיל ללמוד בברכת אור ואהבה , יופיאל המלאך

morning star

New member
עד לפני מספר דקות

שלום עד לפני מספר דקות השם היה ממש בקצה לשוני, אך שאלתך דווקא תרמה לבלקאאוט קטן... הבחור ממושקף, בעל שיער חום (בהיר) וכן בעל נמשים. הייתכן כי שמו יובל? שלך MS הנווד

yofiel

New member
זה היה...

זה היה בועז שטיפל בך , אגב ף אני הייתי עם חולצה לבנה , ושיער שחור ארוך(יחסית)

morning star

New member
נכון, בועז!

נכון... פשוש ברח לי השם. זה גרם לי לתחושת ``ריחוף`` לא קטנה מיד לאחר מכן. בזמן הטיפול ראיתי צבעים - טורקיז, ירוק, כחול ים וסגול (לא בסדר זה, בהכרח). כאשר חלקתי את חוויתי עם ידידתי שהיא רייקי 1 (אם כי מעולם לא טיפלה בי, עדיין), היא ציינה כי לא רבים ``רואים`` וכי אולי כדאי לי ללמוד רייקי. המחשבה מתרוצצת לה בגולגלתי מאז הטיפול. הבנתי כי מבחינה של זמן אין זה מהווה בעיה (שני מפגשים של מספר שעות), אך מבחינה כלכלית הדבר לא מתאפשר לי כעת. אכן הבחנתי בך, ותהיתי אם זה אתה. לא שאלתי מכיוון שלא ידעתי מה להגיד. שלך MS הנווד

דרך טיפול אחרת

morning star שלום! ברוך הבא לדפי הפורום. אמנם פנית ליופיאל אך מכוון שאני מנהלת את הפורום הרשתי לעצמי להגיב. אתה נחנת ביכולת ראיה פנימית. אשרייך. אם הצלחת לראות צבעים זה סימן שאתה מסוגל להתחבר לעצמך לרפא עצמך ולרפא אחרים. סדר הצבעים שנקבת יותר מתאים לעולם הקבלה ולחיבור של החכמה הבינה הכתר דרך העין השלישית יסלח לי יופיאל וכל מרפאי עולם הרייקי. יש לי עבורך שיטת ריפוי הרבה יותר זולה והרבה יותר גבוהה. היא נמצאת במקורותנו. שיטת הריפוי על פי הרמב``ם. קורס כזה בן 10 מפגשים לא יעבור 1800 שח. כל מפגש יהיה בן 4 שעות אחת לשבוע. אם זה מתאים לך. צור קשר לדואר האלקטרוני שלי אוכל לחבר אותך למורה הכי טוב בארץ לשיטת ריפוי זו שהיא רפואת העם. עם הרבה אהבה ואור ללא גבול וללא תנאי מיכל.

למעלה