ליוני הדירקטור הסטרילי

ליוני הדירקטור הסטרילי

יוני שלום ראשית, בכל ישיבה בה מעורבים אנשים בהם מוטחות האשמות לא להם קורה שהטונים עולים ומי שנפשו נפגעת שייחפש מקומות סטריליים בהם בני האדם מנסים לכבוש את רגשותיהם ולא נותנים להם דרור מידי פעם (אוניברסיטה/מלכ"רים, אגודות ידידים....). שנית, גם בדירטוריונים בהם יורם המסך, הרי שאין מטרה אחרת העומדת בפני הדירקטור, הדירטור האחר או המנכ"ל אלה טובת החברה ואם נפשך לטובת החברה יש הרבה דרכים, משפטיות ואחרות לגרום לכך שאם אכן כך פני הדברים, הם יגיעו לכדי חקירה ומיצוי הדין שאם לא כן, אולי לובש המתריס את בגדיו החדשים של המלך או שמה לא שכן 5 שנים זה מספיק זמן לתפור מספר קולקציות גם אם משתדלים שהקולקציה תהיה לביגוד סטרילי. ברור לחלוטין כי מעבר לדיבורים, אנחנו הנהנים או נפגיעים ממעשי או מחדלי היושבים במליאה, אנחנו רוצים תוצאות/מעשים ולא דיבורים ומי שאינו בנוי להתמודד/לפתור ו/או שאינו יודע/יכול, צריך לסמוך/לתמוך באלה שיכולים/יודעים ולתת להם להוביל ולכן השאלה כאן של היכולת והכישורים להוביל, כן/לא ?! יוסי לוי .

yonib1231

New member
הדירקטור הריאלי ולא הסטרילי

אני, כמוך, גורס שבכל מקום בו יש אינטראקציה בין אנשים עלולים להיות חילוקי דעות וחיכוכים, אולם גם להם יש מסגרת. גולברי בישיבות המועצה האחרונות קילל וגידף ודפק על השולחן (נכחתי בהן). האם זו ההתנהגות שאתה מצפה מאדם במעמדו? אם כן - אז בהחלט יש לנו חילוקי דעות בנושא. לגבי טובת החברה - צר לי שאתה מנפנף בזה, מכיוון שהדבר מצביע על חוסר ידע (ולפי הרקורד שלך קשה לי להגיד זאת עליך). טובת החברה היא קודם כל טובת בעלי המניות ובעת הרמת מסך נבחנות ההתנהלויות של כל דירקטור בעמידה למול טובת בעלי המניות והחוק. במקרה דנן, בעלי המניות הם אנו התושבים והחוק הוא חוקי מדינת ישראל. גולברי גם פגע בנו כבעלי המניות ביישוב (דוגמאות קיימות למכביר) וגם ציפצף על החוק (גם לכך דוגמאות למכביר). אני מציע לך לרדת מהנושא מכיוון שגישת הדירקטור והדירקטוריון לא עושה טוב (בלשון המעטה) לך ולמי שאתה חפץ ביקרו. יוני.

למעלה