ליום שלישי

ליום שלישי../images/Emo13.gif

בוקר טוב לכולם!!!!!!!!!!גם היום שובתים בתיכונים ובחטיבות ביניים כן זה כיף אבל אח"כ זה מתנקם בנו לצערנו עם הלחץ של הלימודים והבגרויות....... הנה כבר עבר יום הזיכרון לשואה ולגבורה עכשיו נשאר עוד לפנינו יום הזיכרון לחללי צה"ל ואחרי זה יום העצמאות שלו כולנו מחכים... אני כ"כ שמחה שאנחנו מנצלים את ההזדמנות של ההופעה של מאיה ועושים מפגש פורום כי זה דבר שכולנו חיכינו לו יחד ועכשיו כולנו נהנה מזה יחד
אז שיהיה לכולם יום נעים ומוצלחחח(לא להזניח את הלימודיםםםםםם!!!!תזכרו מה שאני אומרת לכם!!!!) ולא לשכוח להצביע למאיה כל יום בטיאר!!!!!!!!!!!!!!זה חשוב!!!! להצביע

nitzangro2

New member
דאמממממממממ יש לי מחר 100% מתכונת בתקשורתתתתת

ש-ו-נ-א-ת ת-ק-ש-ו-ר-ת !!!!!!!!!!!!!!!!!!

לניצנושש וליטליי

ליטל... סבבה אין בעייה.. חחח תודה בכל זאת וניצנושש שיהיה לך בהצלחהה בובההה

טוב שעושים מפגש אני רק מקווה

שנוכל באותה הזדמנות להיפגש עם מאיה כדי לפתור את עניין הנתק בנינו על מנת שנוכל לעשות דברים מאיה והכי חשוב לא לשכוח להביא כמה שיותר מצלמות אני יביא את שניהם משמע גם הדיגטלית וגם הוידאו דיגטלית כדי שאצלם את כל המופע אין יותר צילום זכרון מתוק כמו וידאו של ההופעה שלמה פלוס תמונות זה היה יום משמח אבל כמובן שקודם עלינו לעבור את יום הזכרון למערכות ישראל שהשנה צפוי להיות קשה מנשוא עקב העובדה שזו הייתה שנת מלחמה שבה איבדנו יותר מדי חיילים ואזרחים מקווה שזו הייתה המלחמה האחרונה.

urimz5

New member
יום טוב לכולם!

ונשתדל לא להזניח את הלימודים /tapuzforum/images/emo8.gif

אני יביא

אני יביא את המצלמת וידאו שלי כאילו היא גם מסריטה וגם אפשר לצלם בה תמונות ולהעביר אותם למחשב.. אז.. אני גם יסריט את ההופעה וגם יצלם תמונות בעזרת ה'...

למעלה