ליום רביעי!!!! יום טוב לכולם...
מ מורל חולה על מאיה New member 28/2/07 #8 אצלנו זה היה היום התחפשתי ל...|קדימ זינה הנסיכה הלוחמת יצה פצצה ועם משהו שואל למה היום כי מחר יש לנו חופש ויש טענית אסתר ואמרו שאסור ובימי שישי אנחנו לא לומדים
אצלנו זה היה היום התחפשתי ל...|קדימ זינה הנסיכה הלוחמת יצה פצצה ועם משהו שואל למה היום כי מחר יש לנו חופש ויש טענית אסתר ואמרו שאסור ובימי שישי אנחנו לא לומדים
N nitzangro2 New member 28/2/07 #9 אווו שולטט!! חבל שזה לא היה היום כי מחר יש גשםםם למרות שאני לא מתחפשת.. אבל זה מבאסס!!
א איזבלושש New member 28/2/07 #10 ווואייי מקווה שלא יירד גשם גם אני לא מתחפשת. אצלנו המסיבה ביום שישי. שכרו אולם אירועים מביאים תקליטן, אוכל. יהיה פצצה אבל אני מתבאסת ללכת לא מחופשת
ווואייי מקווה שלא יירד גשם גם אני לא מתחפשת. אצלנו המסיבה ביום שישי. שכרו אולם אירועים מביאים תקליטן, אוכל. יהיה פצצה אבל אני מתבאסת ללכת לא מחופשת
א איזבלושש New member 28/2/07 #11 לילה טוב לכולםםםם ליטליייי אוהבת אותךךך חיים שלי סוף סוף חזרנו לשגרה לאט לאט!!!!! מואההה ניצי אחותי לאבב יווווו
לילה טוב לכולםםםם ליטליייי אוהבת אותךךך חיים שלי סוף סוף חזרנו לשגרה לאט לאט!!!!! מואההה ניצי אחותי לאבב יווווו
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 28/2/07 #15 חחחחח איזבלושש גם אני שמחה יפה שליייייי!!!באמת סוף סוףףף..... ניצוששששש תהני מחר בובה שלייי חולה עליכןןן יפות שלייי מואהה
חחחחח איזבלושש גם אני שמחה יפה שליייייי!!!באמת סוף סוףףף..... ניצוששששש תהני מחר בובה שלייי חולה עליכןןן יפות שלייי מואהה
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 28/2/07 #14 איזבלוששש אל תהיי מבואסתת בכלל כולם אל תהיו מבואסיםם אוהבת אתכםםםםםםםםם מלאא