ליום ראשון

ליום ראשון../images/Emo13.gif

הנהה השבוע כבר התחיל...הסופשבוע עבר כל כך מהרר והלוואי ככה יעברו הימים מהר עד להופעה של מאיה כי אני מתה כבר שהרגע הזה יגיע....כמו שאני בטוחה שגם אתם ככה
. אז בקשר לפרחים ביום שישי ביררתי על זר פרחים ממש יפה של שילובים של פרחים לבנים וכחולים בגלל יום העצמאות והולך להיות זר ממש מ-ה-מ-ם ומושקע וגם עליו יהיה קשור סרט עם הקדשה למאיה.הסכום הוא סכום ממש זול יחסית לזר הפרחים שיהיה זה יהיה הכי הכי הרבה 20 שקל לכל אחד (זה תלוי במספר האנשים זה יכול להשתנות...) אני רוצה להגיד שנעשה את כל המאמצים להעביר את זה למאיה ואני כמעט בטוחה שנצליח כי תמיד בסוף מצליחים ובמצב הכי הכי גרוע אסור לנו להתייאש עם הפרחים ננסה להעביר לה את זה בדרך אחרת:). תאמינו ליי שהיא תראה אותנו שרים איתה את השירים שלה ונותנים לה את זר הפרחים הזה גם לכבוד החג וגם לכבוד החזרה שלה לבמה היא ממש תתרגש..... אם יש לכם שאלות, בקשות או עצות אתם יכולים תמיד לפנות אליי המשך יום נעיםםם ואני חולהההההההההההההההההה עליכםםםם

וואו כמה זמן לא כתבתי כאאן ..

מה נשמע כולם ? מקווה שבסדר .. :) בטח אתם שואלים מה אני כותבת כאן שוב .. אז ככה, שהתגעגעתי די לחבר'ה שכאן ורציתי לעבור להגיד לכם שלא שכחתי אותכם או משהו ושאני חושבת שאתם מהממים .. כמו שאתם מכירים אותי אני בן אדם מאוד עסוק, במיוחד בתקופה האחרונה .. רק לפני שבועיים סיימתי הצגה שהעלתי אני וסדנת המשחק שלי - "מרי לו" ושיחקתי את קלרה [ התפקיד ששיחקה במקור אילנה אביטל] והייתי די עסוקה בהצגה, וגם יש לי הופעות עם הלהקה בכל מיני מקומות, אולפני הקלטות וכאלה .. והאמת שאין לי רגע מנוחה . אבל תודה לאל רק שזה לא יגמר .. ואם כבר מדברים על הלהקה אז אני נוסעת בדיוק בעוד חודש מהיום לברלין לסיבוב הופעות עם הלהקה ל-17 ימים :) וגם אתמול קרה לי משהו מאוד מרגש .. קיבלתי מהמורה שלי למשחק מן .. איך לומר .. "תואר" חח "שחקנית השנה". וזה ממש ריגש אותי ואפילו בכיתי כי .. אני חולמת מגיל 4 להיות שחקנית ועוד זכיתי ללמוד עם מורה כזה .. תומר רוסו . שחקן מדהים . בקיצור החיים שלי מלאים הרפתקאות ואתמול חשבתי עליכם ורציתי לכתוב לכם כמה שהתגעגעתי .. ולא יצא לי לכתוב .. ואגב , כל הכבוד למי שקרא עד כאן חח אני יודעת שחפרתי פשוט יש לי המון דברים לספר לכם .. אז ספרו לי גם מה איתכם :) אוהבת המון ..

וואי ,כול הכבוד ../images/Emo24.gif זה מדהייים

בהצלחה בהמשך מאמי , אל תדאגי החלום יתגשם .. איתנו הכול בסדר אני חושבת .. מתכננים ליום עצמאות לבוא לעשות למאיה שמח בגני יהושעע בת"א .. :p את מוזמנת יומטוב :)) שארי בפורום

מחכה ומתרגש אחרי תקופה ארוכה שלא

ראיתי אותה על הבמה זה יהיה מרגש ודרך אגב אם לא יהיו בעיות אני יצלם את כל המופע במצלמת וידאו דיגטלי זה יהיה זכרון מתוק..

nitzangro2

New member
לי יש הצעה!! אפשר לצרוח עלייה עד

שהיא או מישהו שם יתן לה!! כי מה זאת החוצפה הזאת שאנחנו באים מרחוק, מכינים פרחים והיא עושה לא מקבלת את זה?! קיצררררררררררררררר יהיה טובבבבבבבב אל תדאגו נארגן משו.. אמא שלי אמרה לי שצריך להתחנף לשומרים ואני הכי טובה בזה (אהמ אהמ) אזזז ואללה רעיון טובב
ביוש[[[[[=

למעלה