ליטלוש חולה על מאיוש
New member
ליום ראשון../images/Emo13.gif
הנהה השבוע כבר התחיל...הסופשבוע עבר כל כך מהרר והלוואי ככה יעברו הימים מהר עד להופעה של מאיה כי אני מתה כבר שהרגע הזה יגיע....כמו שאני בטוחה שגם אתם ככה
. אז בקשר לפרחים ביום שישי ביררתי על זר פרחים ממש יפה של שילובים של פרחים לבנים וכחולים בגלל יום העצמאות והולך להיות זר ממש מ-ה-מ-ם ומושקע וגם עליו יהיה קשור סרט עם הקדשה למאיה.הסכום הוא סכום ממש זול יחסית לזר הפרחים שיהיה זה יהיה הכי הכי הרבה 20 שקל לכל אחד (זה תלוי במספר האנשים זה יכול להשתנות...) אני רוצה להגיד שנעשה את כל המאמצים להעביר את זה למאיה ואני כמעט בטוחה שנצליח כי תמיד בסוף מצליחים ובמצב הכי הכי גרוע אסור לנו להתייאש עם הפרחים ננסה להעביר לה את זה בדרך אחרת
. תאמינו ליי שהיא תראה אותנו שרים איתה את השירים שלה ונותנים לה את זר הפרחים הזה גם לכבוד החג וגם לכבוד החזרה שלה לבמה היא ממש תתרגש..... אם יש לכם שאלות, בקשות או עצות אתם יכולים תמיד לפנות אליי המשך יום נעיםםם ואני חולהההההההההההההההההה עליכםםםם
הנהה השבוע כבר התחיל...הסופשבוע עבר כל כך מהרר והלוואי ככה יעברו הימים מהר עד להופעה של מאיה כי אני מתה כבר שהרגע הזה יגיע....כמו שאני בטוחה שגם אתם ככה