ליום ראשון

ליום ראשון../images/Emo13.gif

מה קורה אנשים?????????? מחר הבגרות במתמטיקהה איזה פחד יאוו אני כבר מתה להיות אחרי זה ועם הרגשה טובה!חרשתי כבר על החומר אני כבר יודעת פתרונות בעל פה מרוב שחרשתי חחחח מה איתכם??יש חדש?? אתם קולטים שעוד מעט מאיה כבר תהייה בחו"ל יאוו איך אני רוצה שהיא תצליח..... לגביי מה שאנחנו מתכנים שלא תחשבו ששכחתי מזה פשוט לבנתיים אין חדש אז שיהיה חדש אני ישר יעדכן. אז שיהיה לכולם המשך יום נעים אוהבת אתכםםםם

nitzangro2

New member
ליטלוש שיהייה לך בהצלחה אהובתייייי

ואמןן אמןןן אמןןןןןן ניפגש יום רביעי!!!!!

t o m k a

New member
חח אני קוראת פה כל יום

פשוט לא תמיד יש לי מה להגיב. אבל הייתי חייבת לרשום בהצלחה :) אז בהצלחה מאמי.. ומבטיחה לרשום יותר !:)

urimz5

New member
ליטל זה שם מדהים

אבל אני רוצה לקרוא לך טלוש,מותר לי..

morancohen20

New member
היי ליטלי

היי ליטלי מה העניינים מאמי?... אהה בהצלחה בבגרות במתמטיקה ... ושיהיה בהצלחה למאיה בחו"ל אני בטוחה שהיא תצליח שם , כי היא עם הקול שלה יכולה להגיע רחוק ... יש לך קול פצצה ... אהה .. וואי את יודעת שהיה לי יומלדת לי ולאחותי התאומה(לא זהה לי) ביום חמישי- 25.1 ויש לי 18 איזה כיף , ה' ישמור ממש כיף לא נורמלי סוף סוף אני גדולה יכולה לעשות מה שאני רוצה אבל לא ממש הכל ...חחח אהה גם שכחתי לספר לך אני עובדת עכשיו וגם לומדת ביחד(מסיימת עוד חודשיים י"ב איזה כיף וזהו) ,אין ביה"ס יותר , חחח אבל אני יודעת שאני אתגעגע לא נורא שטויות ... טוב דברי איתי ביי מאמי חולה עלייך ביי ולילה טוב אוהבת המון נטלי....

למעלה