ליום כיפור!

marishia

New member
ליום כיפור!../images/Emo76.gif

כל אחד כותב על מה דמויות ברומח חייבות התנצלויות זו לזו, וגם לנו אני ראשונה: תניס: עם כל הכבוד לתניס, אולי מספיק כבר עם הדילמות הפנימיות!!!!!!!! כלומר כל פעם בכל מצב אתה מציג את הריבים שלך עם עצמך, אתה מתרכז יותר בעצמך ומרשה לך לשחק ברגשות של שתי נשים
אז תחליט, או אלף, או בן אדם! משפט מסכם: יש לי פיצול אישיות! גם אני! גם אני!
(לא יכולתי להתאפק...)

ברינסלי

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

פאלין מאושה - על שמתחילת העידן החמישי העמיד את הקריירה ההרוסה שלו (החיפוש המיואש אחר הקסם) לפני האהבה והנישואים שלהם.

Lion_Heart

Well-known member
רייסטלין מ. . .כל העולם???

הרשי לי לפרוץ בצחוק סוער. . . *פורץ בצחוק סוער
* קרמון מרייסטלין על ש: בגד בו. הרג אותו! היה סתם אח רע, גנוש מ: רייסטלין על ש : הרג אותו בדם קר! ! ! קריסיניה מרייסטלין על ש :ניצל אותה והשאיר אותה למות באביס! ! ! תניס, סהר פז, מי נהר , טיקה, קרמון, (ואם שכחתי מישהו אז סליחה) מ:רייסטלין על שנטש אותם למות בים הדם של אשתר כל העולם מ:. . .כן ניחשתם.. .זהו רייסטלין!!!!!!!! על ש :השמיד את העולם. . .ועוד ועוד!!!

חחחחחח מארשי שלי!!!!

יופי מחשבה...... אז ככה קריסטינה לכל העולם על זה שהיא מתחסדת כל כך כלפי האמונה שלה ושהיא חסרת אונים היא בורחת לה (אגדות) ועל מה שהיא גרמה לרייסט! אם היא לא איתה הוא לא היה חוזר בזמן!

lorats

New member
אני דווקא חושבת שגדילן צריך לבקש

סליחה מחלמיש על זה שעל הספר הראשון הוא לקח לו את הסכין וסהר פז צריכה לבקש סליחה ממי נהר על זה שהיא עדיין התנהגה אליו כמו משרת פלין מאושה- חובה קרמון מטיקה- סתכלו מה היא הייתה צריכה לסבול בתחילת האגדות (יצור שמן גדול ושיכור שלא עושה כלום כל היום) ריסטלין מבופו

Lion_Heart

Well-known member
מה שנכון נכון

בהתחלת האגדות קרמון היה יצור שתוי שמן ועצל אבל השלב הזה עבר לו לשמחתי!!

כל החבורה מגדיל

על שזלזלו לו למשך כל הסדרה ולא שמעו לו אף פעם גם כשהוא צדק...

גדיל מכל החבורה על שהוא גונב

מהם פעם אחר פעם דברים (חוץ מהטבעת של טאניס שזרק אותה מלאורנה ברשומות וגדיל מצא אותה בשיחים ואחרי זה הביא לטאניס בסוף שחר האביב שוב והיא זרקה אותה הפעם) גדיל תמיד היה פזיז ועשה טעויות ועוד דברים שעליהם הוא צריך לבקש סליחה במיוחד מטיקה שהוא היה פזיז מידי מכדי לראות את הסיכה במנעול ולמות ולבקש סליחה מרייסט על כל הפעמיים שרייסט הציל את החבורה עצמה וכל אחד כמעט בנפרד בעצם את כולם חוץ מחלמיש (כנראה) סער מטאניס עד שהוא היה כזה נודניק משל עצמו ונטה לשמור הכל לעצמו ועוד ועוד ועוד הרבה שטויות..... קיט מטאניס שהיא איתה כזאת כלבה בפגישה הראשונה שלהם כשהוא הפיל אותה והרים אותה היא זרקה אותו לריצפה אם חרב בגרון

למעלה