ליטלוש חולה על מאיוש
New member
ליום חמישי
היי מה קורה???איזה כיףףףףףףףףףף מחר יום שישי חחחחח איזה מהר זה מגיע....יאווו התאריך של הבגרות שלי באנגלית מתקרב ויום אחרי זה זה צו גיוס ראשון שליי יאוו אלוהיםם איזה פחדד....אני מתה שכל זה יעבור מהר. היום יש לחברה טובהההההה שלי יומולדת אז הפתעתי אותה אתמול ב12 בלילה עם בלונים ראינו סרט והלכנו לישון ב3 אני פשוט קרועהההההההההההה מעייפות ועכשיו אני עוד חייבתת ללמוד למתכונת שיש לי מחר במתמטיקה המורה הזה עושה לנו אלףף מתכונות חחח ובמתכונת הראשונה קיבלתי 100
בעזרת השם גם במתכונת הזאת
. לפני יומיים דיברו על מאי בתוכנית Yבעשר ואמרו שהיהודים כותהים לה שירים לאלבום החדש שהיא תוציא אבל אתמול דיברו על זה שוב ו"היהודים" הכחישו ואמרו שלא נאמר דבר כזה.אבל כמו שניצי אמרה לי אז קרן פלס ואוהד חיטמן הענקייםםםםםםם כותבים להה וגם דניאל סלמון שהוא בכלל מוכשר! בקיצור הולך להיות לה
מהמםםםםםםם בעזרת השם שיהיה לכם המשך יום הכי נעים שיכול להיות אוהבת אתכםםם
ניצי ואיזבלוש התגעגעתיי......
היי מה קורה???איזה כיףףףףףףףףףף מחר יום שישי חחחחח איזה מהר זה מגיע....יאווו התאריך של הבגרות שלי באנגלית מתקרב ויום אחרי זה זה צו גיוס ראשון שליי יאוו אלוהיםם איזה פחדד....אני מתה שכל זה יעבור מהר. היום יש לחברה טובהההההה שלי יומולדת אז הפתעתי אותה אתמול ב12 בלילה עם בלונים ראינו סרט והלכנו לישון ב3 אני פשוט קרועהההההההההההה מעייפות ועכשיו אני עוד חייבתת ללמוד למתכונת שיש לי מחר במתמטיקה המורה הזה עושה לנו אלףף מתכונות חחח ובמתכונת הראשונה קיבלתי 100