ליום חמישי

ליום חמישי

היי מה קורה???איזה כיףףףףףףףףףף מחר יום שישי חחחחח איזה מהר זה מגיע....יאווו התאריך של הבגרות שלי באנגלית מתקרב ויום אחרי זה זה צו גיוס ראשון שליי יאוו אלוהיםם איזה פחדד....אני מתה שכל זה יעבור מהר. היום יש לחברה טובהההההה שלי יומולדת אז הפתעתי אותה אתמול ב12 בלילה עם בלונים ראינו סרט והלכנו לישון ב3 אני פשוט קרועהההההההההההה מעייפות ועכשיו אני עוד חייבתת ללמוד למתכונת שיש לי מחר במתמטיקה המורה הזה עושה לנו אלףף מתכונות חחח ובמתכונת הראשונה קיבלתי 100:)בעזרת השם גם במתכונת הזאת
. לפני יומיים דיברו על מאי בתוכנית Yבעשר ואמרו שהיהודים כותהים לה שירים לאלבום החדש שהיא תוציא אבל אתמול דיברו על זה שוב ו"היהודים" הכחישו ואמרו שלא נאמר דבר כזה.אבל כמו שניצי אמרה לי אז קרן פלס ואוהד חיטמן הענקייםםםםםםם כותבים להה וגם דניאל סלמון שהוא בכלל מוכשר! בקיצור הולך להיות לה
מהמםםםםםםם בעזרת השם שיהיה לכם המשך יום הכי נעים שיכול להיות אוהבת אתכםםם
ניצי ואיזבלוש התגעגעתיי......

סופשבוע טוב ! ובהצלחה למאיה ולכולם

היום ניתחתי לב של חזיר D= חוחוחו . רוצים שנרשם לקורס פרחי רפואה אז עשו לנו שיעור ניסיון [ הקורס בביצפר ] והיה נחמד וכיף ! והיה לי פווול מבחנים ועבודות :( אוהבת 3>

urimz5

New member
גמני קיבלתי צו ראשון

אבל לא הלכתי חח אולי יעצרו אותי.ומאיה בעצמה אמרה לי שקרן פלס תכתוב לה.

urimz5

New member
גמני קיבלתי צו ראשון

אבל לא הלכתי חח אולי יעצרו אותי.ומאיה בעצמה אמרה לי שקרן פלס תכתוב לה.

sapiroooosh

New member
שלום לכולםםםםםםםם

היי לכולם התגעגעתי!!! יש לי בעיות עם הפורומים בתפוז והמחשב שלי... אני לא מצליחה לראות את הפורומים.. מוזר.. ואז סידרו לי את זה ויום אחרי זה, זה שוב חזר ועכשיו שוב סידרו לי.. מקווה שזה יהיה לתמיד :) בקיצור ליטלי- מתי הבגרות שלך באנגלית?? אוהבתותכם

יומטוב!

סוריי שלא הייתי פה מלא זמן פשוט תקופת מבחנים מלחיצה לא היה לי זמן לכלום.... ועוד בתנ"ך היסטוריה ו2 מבחנים באנגלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שונא את המקצועות האלה (כעיקרון אני שונא בצפר!)

סוכנות

אין מצב שמישו יודע את הסוכנות או הטלפון שלהם נכון???... של ידידיה ויטל (שחכתי להגיד).... מי שכן יודע ולא רוצה לפרסם בפומבי שישלח לי במייל [email protected] זה ממש ממש חשוב!! אל תחשבו שאני איזה אידיוט שאומר חשוב ולא מתכוון.... תודה מראש...

nitzangro2

New member
ליטלוש ברור שתקבלי 100!!!!!!

איזבלוש מה קורה איתך? מזמן לא דיברנו!!
טוב הלכתי לאכול מלוח אזז.. חחחחח... נדבר..[= ערב טובבבבבבבבב

ליטל אין לך מה לדאוג

נראה לי שאת אחת חרוצה ואני מקווה שאני צודק ואת תצליחי בכול אז ליטל בהצלחה

למעלה