ליווי שיווקי

rontop

New member
ליווי שיווקי

שלום רב, הנני פונה אליכם על מנת להציע את שרותי בליווי ויעוץ שווקי. אני ממש מלווה "יד ביד" יצואנים מתחילים, החדרת מוצרים חדשים, מציאת מפיצים ועוד, ככתוב בהמשך. במצב המורכב של היום הן בכלכלה הישראלית והן בשווקים בעולם נדרשת התארגנות נכונה ויוזמה בחזית השיווק הן בארץ והן בעולם. אין להתבסס על פתרונות מאולתרים או בלתי מקצועיים. עכשיו, במצב הכלכלי הנוכחי, יש לעשות כדי להיות מוכנים מול האתגרים. אני מציע ידע וניסיון בכל תחומי השיווק המקומי והבינלאומי הדרוש להצלחת העסק. יש לי שנים רבות של ניסיון בתחומי ניהול ושיווק נרחבים כולל הקמה וניהול של חברה יצרנית, שיווק ומכירות בינלאומי, ארגון תערוכות, מציאת מפיצים, ספקים ונציגים בארץ ובחו"ל, הכנסתם לעבודה, פתוח שווקים, תהליכי יצוא/יבוא ועוד. v הכרות מעמיקה של השוק המקומי והבינלאומי v חשיבה שיווקית / מכירתית יצירתית v כישורי ניהול v תקשורת מילולית (בספרדית, אנגלית, עברית, איטלקית) וכתובה מצוינת v נסיון בהפקת מדיה תדמיתית ושיווקית v גישה שיווקית / שרותית v שפות שונות – כולל ספרדית (שפת אם), אנגלית ברמה מצוינת v רקע טכני כללי באפשרותי להציע לכם: v מחקרי שוק v סקרי שוק v ליווי שיווקי v מציאת מפיצים v החדרת מוצרים v עריכת תכניות שיווק v ארגון ותפעול תערוכות v הפקת חומר פרסומי v ניהול ופקוח על יחסי צבור ניסיון עשיר של כ-20 שנה בשיווק בינלאומי בתחומי תעשיה רבים. הכרות קרובה וקשרים מקצועיים שווקי איטליה, צרפת, גרמניה, הולנד, אנגליה וסקוטלנד, ספרד, אמריקה הלטינית, ארה"ב, מזרח אירופה, סקנדינביה, הודו וארצות נוספות. ניסיון וידע מעמיק בתהליכי יצוא. שליטה בשפות הרלבנטיות. אשמח לסייע ולתרום להצלחה עם הידע והניסיון שרכשתי בעשרות שנים של עבודה בתחום השיווק, המקומי והבינלאומי. בנוסף לנסיון הרחב אני בעל יחסי אנוש מעולים וסבלני, גם במצבי לחץ. אני מאמין שהותק והנסיון בתחום מהווים יתרון בולט למועמדותי לתפקיד בארגונכם. אשמח להציג המלצות. מצפה לתגובתכם, על מנת לקבוע ראיון בהקדם. [email protected] * יועץ רשום במאגר של מכון היצוא/תמ"ס

למעלה