ליווי טיולים

אלכס1231

New member
ליווי טיולים

אי מתנדב די וותיק(שנה שניה) ואני תלמיד י"ב ואני עברתי מטווח בקרבין(10 מ10:) ויש לי שאלה אני יכול ללות טיולים?

Super Go

New member
עם מספר הגבלות...

ללוות טיולים ניתן! בלי בעיה! אך יש מספר הגבלות. הראשונה שבהן, היא כך שהטיול הוא לא טיול פרטי, כלומר לא טיול משפחות שלך ושל מספר משפחות אחרות, אלא טיולים כמו טיולי צופים, חרה להגנת הטבע וכד'. השניה, טיולים של בית ספר אתה לא יכול ללוות, בייחוד אם אתה תלמיד בו. השלישית, לפחות מחצית הכוח החמוש צריך להיות בוגר, אך לא חייב להיות מתנדב משא"ז. והרביעית, הברורה מכולם - לא בתשלום. שיהיה בהצלחה! :)

משאז

New member
תיקון לסופרגו

אפשר ללוות טיולי בית ספר ואם אתה יוצא במסגרת השכבה שלך אז אתה גם יוצא לטיול בחינם. שוב דברים קטנים כאלה תלויים בבסיס ובבי"ס....

Round 1

New member
אני רציתי ללוות טיול

אבל הקצין מתנדבים אמר לי שבגלל שאני לא מתנדב שנה אני לא יכול... זה חוק חדש?

Super Go

New member
תיקון ל"משאז" ותשובה לראונד

משאז - אתה לא יכול ללוות טיול של השכבה שלך בתור תלמיד, ולא שכבה מתחתיך או מעליך - הדבר גם לא הגיוני. ואתה תיקנת לטעות, הדבר בדוק עם יודית, ועם הנהלים. Round - אין חוק כזה, כעיקרון יש את תקופת הניסיון של ה-3 חודשים שאני לא בטוח אם אפשר או לא, אבל אין שום חוק של שנה.

Round 1

New member
אז בטח הקצין מתנדבים לא רצה לאשר

לי ללוות תטיול כי אני לא הרבה זמן במשא"ז. באסה לי...

Super Go

New member
יכול להיות...

והאמת זו יכולה להיות סיבה טובה. יש המון הבדל בין התנדבות של חצי שנה לבין התנדבות של שנה. אתה לומד ה-מ-ו-ן דברים, וחווה ועובר המון דברים. ויכול להיות שהוא לא סומך על מתנדב נוער (שכולנו יודעים שיש יחס שונה אליהם) שמתנדב פחות משנה. וזו זכותו...

Round 1

New member
אני כבר לא נוער ../images/Emo13.gif

נכון זה זכותו ואני מסכים, אבל אני עדיין בבאסה...

היות ואיבטחתי טיול אז אני יסביר לך

כמה דברים 1- אתה לא מקבל שום תמורה על הטיול הזה זה בחינם 2- דירבאלקום שאתה מסתובב עם הנשק- לאחד המאבטחים ש אחרים תקעו להם במבה בקנה של הM16. וונשק זה לא משחק תיקח איתו לכל מקום גם שאתה מתקלח אל תיקח אף ריזה על דבר שכזה. אני ישנתי בשטח כ שבוע ימים - ישנו בשק"שים אני ביום הראשון הייתי גמור מת ישנתי במזרון הנחתי תראש על השק"ש הנשק היה עלי בהצלב וישנתי ככה . איבטחתי קבוצה של 4 עד 6 ילדים בני 6 עד 7 ילדים טובים המדריכה הלכה קדימה אני נתתי לה תגיבוי מאחורה- לעולם אבל לעולם אל תשיר עניים מהילדים לעולם לא אתה שומר עליהם אם קורה משו חס וחלילה המדריך אשם אתה צריך לעבוד איתו בשיתוף פעולה לשים לב לכל צעד שלו וכמובן לשים לב לצדדים להבחין מאחורה שלא באים אליך מישו בשקט ויתקיף- אלו היו אצלי חוקי היסוד. היה לנו משמרות לילהמשו כ3 שעות ואז ללכת לישון-לקחתי איתי את המג לייט שלי עשיתי סיבוב עם עוד מאבטח שהיה איתי. חלק מהמדריכים היה להם גם קרבינים או M 16 או אקדחים שככה התחלקנו במשמרות לילה. סך הכל אישית אני ממש ממש נהנתי

למעלה