ליודי

יודיX3

New member
../images/Emo9.gif תמיד אפשר לשלוח לי מסרים אישיים

ואני תמיד עונה.

יודיX3

New member
חיחיחי

כאן בפורום חיי כספר די פתוח אתה מוזמן להסתכל על השרשורים וגם להסתכל בכרטיס האישי שלי.

גולש סלולרי

אני גולש דרך הפלאפון,ואין לי אפשרות לקרוא את הפרטים האישיים שלך או לשלוח לך הודעה פרטית

יודיX3

New member
עכשיו אני מבין

אבל בכל אופן כאן זה לא המקום להיכרויות. אגב אני תפוס אבל אם אתה סתם רוצה לדבר בכיף.

לב מה שאתה חושב

לא חיפשתי בן זוג,אלא מישהו שיוכל להבין את מה שקורה לי.אתה מאוד מעניין.אגב איפה אפשר להכיר הומואים דתיים?

יודיX3

New member
יש פה דף היכירויות אבל אני לא יודע

עד כמה הוא פעיל. אתה יכול להכנס לצ'טים ולשוטט שם יש בדר"כ חדרים לגייז דתיים וכמובן אתה יכול לשלוח מסרים אישיים (לא דרך הפלאפון) לאנשים שמגיבים פה בפורום. הפורום הזה הוא בדיוק למטרה שציינת- להבין את מה שקורה לך או במילים אחרות שתדע שאתה לא לבד בעסק. תודה על המחמאות.. אני באופן אישי עברתי מסלול של 180 מעלות בחיים שלי אז אני מניח שזה תורם לרב גוניות. מצד שני אין ספק שגם בחיים של הליכה בתלם יש ברכה משלה. אני בכל אופן לא מתלונן.

כמו שציינתי

תודה שאתה עונה.הדברים שאתה אומר ממש עוזרים.אני בכל זאת רוצה לדעת עליך עוד.מאיזה איזור אתה,איפה למדת,בן כמה וכו´

יודיX3

New member
אשמח לפרט אבל לא פה

נסה להשיג חיבור לאינטרנט על מנת שתוכל להתכתב באופן אישי. אני זז עכשיו נוסע לבלות עם חברים את יום העצמאות. שמור על קשר- חשוב לחייך ולשמוח!

אממ...אתה יכול להכיר באטרף...

www.atrafdating.co.il יש שם המוני הומואים...בטוח שחלקם דתיים...

למעלה