ליובל

עינתיתי

New member
ליובל ../images/Emo108.gif

יובל היקר, בהקשר לסיפור החתול, אז לפני שתהרוג אותו עם חרבך החד והלוהט, תרשה לי לומר לך שהחתול זה הוא מתנה בשבילך מורי היקר, מתלמידך כאות הוקרה, האם תהרוג את המתנה שנתנו תלמידיך? לנגד עיניהם ומבטיהם שרק רצו לשמח את מוריהם במתנה. האם לא תפגין חמלה ואהבה ותיתן קורת גג לחתול המסכן בביתך הצנוע? וכך תראה לתלמידיך את לבך הטוב, המוקיר תודה, לכוונותיהם הכנות. זוהי תשובתי הסופית
ומכאן תם ונשלם הסיפור המיגע והמתיש אודות החתול המעצבן.
מה דעתך? אנא גאל אותי מיסורי הרבים אשר לא נותנים מנוח לראשי וזמן להתעסק בענייני בטחון ומדינה החלטות הממשלה ובמקום זאת להתעסק בחתול שפלש למוחי ללא הודעה מוקדמת והשתלט על מקום רב.
עינת.

darmha

New member
כשהחתול גדול באמת../images/Emo6.gif

את אומרת: "השתלט על מקום רב" אני אומר: כשהחתול יתפוס יותר ממקום רב - את כל המקום! האני החושב שלך ירגע והאני הצלול והמקורי שלך יופיע. אם את לא יודעת את התשובה, תשמרי על ה"לא יודעת" הזה. ה"לא יודעת" הזה הוא את. הוא היהלום המקורי והצלול שלך. האהבה-תודה-כנות שלך. הסבר: זה כמו לנהוג באוטו ברחוב צר עם מכוניות חונות בשני הצדדים. בכל רגע יכול לקפוץ ילד-כדור - אז שומרים על עירנות. עירנות זה "לא יודע". לעיתים אנו רואים מרחוק מכוניות עומדות וחושבים לעצמנו "אוי יו יו" אבל אז כשאנו מתקרבים המכוניות מתחילות ליסוע, ולא התעכבנו כלל. וכל הרגשות השליליים נעלמים. או להיפך, לפתע אוטו אחר מגיח ואז אנו מופתעים וקודם כל מגיבים, רק אחרי זה חשיבה ורגשות מופיעים. מאיפה באו המחשבות והרגשות? להן נעלמו?עד אז נסענו רגועים מאיפה בא הרגוע הזה?ולאן הוא נעלם? לעיתים אנו כה עסוקים במחשבותנו שאנו רואים את השינוי הפתאומי מאוחר מאוד ולעיתים מאוחר מידיי.בזן מכנים זאת להיות קשור למחשבות. כשאנו עסוקים במחשבותנו אנו לא פנויים לראות מאיפה הם באו. ברגע הזה מאיפה הם באות? זה הכיוון. כשאנו מגיעים למקום הזה שממנו הדברים מופיעים זה כמו להיכנס לים רגוע ולנוח. אז כשאנו נוהגים אנו לא באמת יודעים או שולטים במה יהיה בחוץ. אבל, אנו יכולים לשלוט במה קורה בפנים. אנו יכולים להיות רגועים ועירניים כאחד. להיות עירניים ורגועים כאחד אומר לא להיקשר למחשבות ולשמור על ה"לא יודע" המקורי. שם אחר שניתן למצב הזה היא "נוכחות מודעת". בזן מכנים זאת הכרה עגולה. להכרה עגולה אין פינות. כשאין פינות כל מצב או שאלה שיופיעו - NO PROBLEM. אז אל תיקשרי למילים הרבות, לשמות, להבנה או אפילו לחוסר הבנה שלך. כל המילים הללו הן טעות אחת גדולה שמטרתן להחזיר אותך לרגע הזה. ברגע הזה הכל קיים. אהבה, כנות, זכרונות, עתיד עבר הכל! אני מקווה שמרגע לרגע פשוט תלכי ישר "לא יודעת", תמצאי את ההכרה העגולה שלך ATTAIN TRUE SELF WHICH IS TO HELP ALL BEINGS. בפנים המחשב על שולחן חום בחוץ חם. באהבה יובל

למעלה