ליואב

RAFI THE NIGGER

New member
ליואב

מה יצאת על אד קוטה? תאמין לי שחקן מצויין. הוא יהיה הצלחה אני בטוח בזה. אה ואתה בא לסמאקדאון בספטמבר?

לגבי קוטה

הבן אדם ירד בממוצעים שלו בצורה אדירה. התחיל את העונה שעברה בז'לגיריס קובנה כשחקן חמישייה ופשוט נתן תפוקה רעה מאוד. לא רק שהוא ירד בממוצעים וביכולת המשחק שלו, הוא נתפס נוהג שיכור וזה כבר הספיק לקובנה. הם החליטו לשחרר אותו. הם לא שיחררו אותו סתם. אם הם באמת היו צריכים אותו הם לא היו זורקים אותו. לקראת הטופ 16 הוא עבר לברצלונה וגם שם היה זוועה יחסית לדקות שהוא קיבל. חושך טראומתי בכלל כל העונה האחרונה שלו. בשביל מה גאיידמק פה? בשביל שנביא זרים בסכום שהבאנו גם לפניו ושחקנים כאלה..? למה אתה חושב שגם ברצלונה מיהרה להעיף אותו כבר בשלב כזה של הפגרה? אם הם באמת היו צריכים אותו הוא היה יכול בכיף להיות מחליף ראשון לשמונד וויליאמס. אבל גם בשביל זה לא ראו בו צורך כנראה. ובטח שבא לסמק!

RAFI THE NIGGER

New member
הוא בשנים רעות אין ספק

אבל אני מאמין שבירושלים הוא יצליח.אם לא תמיד אפשר להחליף.וחוץ מזה טימי בווארס סקורר אדיר. הם משלימים אחד את השני יש מבין? woooo !!

הוא ממשיך לככב!!

והיום מול גרמניה של נוביצקי. לפחות יש לו ברזומה משחק נגד נוביצקי השולט! כבר צריך לאהוב את קוטה. בקיצור, שיחק 19 דקות, הספיק לקלוע 2 נקודות (!!!) ב 1/5 מהשדה. הצליח לרשום אסיסט, חטיפה (זה באמת יפה) ואיבוד (נסלח..). אה, ו-2 ריבאונדים. מבחינת נקודות יש לו כבר 17 נק' בארבע משחקים. 4 נקודות פחות מהממוצע של באוורס בעונה שעברה. שאלה- שמיר בונה על קוטה ככוכב הקבוצה לעונה הבאה? אולי יש לו את הג'וק הזה שאם הוא שיחק בקבוצת יורוליג הוא חייב להתאים לכל קבוצת יול"ב.. יאללה קוטה! (ברצינות..)

למעלה