ליה מעצבנת

שובבה 17

New member
ליה מעצבנת

האם זו רק אני או שליה ממש מעצבנת? היא כזו כבדה ומרובעת... הדמות שלה כל כך לא זורמת...

MrJacKasS

New member
אני כ"כ שונא אותה! ../images/Emo46.gif

אותה ואת ענבר! צמד השנואות עליי! אה... וגם בתיה! איך ליה מתלבשת!!! ממש כמו גבר!!! מה יש למלבישים?! ואני שונא שהיא בוכה... ושהיא אומרת לירון: "אתה יכול לחבק אותי?". בעעע... וגם ענבר! איך שהיא מדברת... וכל הרוחניות שלה! בעעע...

Dafi the Mighty

New member
אני היחידה שאוהבת אותה?!

אני לא יודעת להסביר את זה, אני רק יודעת שאני אוהבת אותה! אני אוהבת את הבגדים האלה שהיא לובשת, את התסרוקת ההדוקה. לא אוהבת אותה מתבכיינת, אוהבת אותה קשוחה! אוהבת אותה מרביצה לריקי! אוהבת אותה מתעצבנת על קובי וצועקת עליו! לא יודעת, לא יודעת למה, אבל אני פשוט אוהבת אותה. חזק ממני.

jenn aniston

New member
לא נראה לי שאת היחידה

אני גם מתה על ליה... היא וירון הדמויות האהובות עלי! לא אכפת לי בכלל מה היא לובשת, אלא איך שהיא משחקת איך שהיא מראה שזה כאילו באמת... לפי דעתי לירון וייסמן וגיא אריאלי משחקים הכי טוב ובצורה הכי משכנעת בסידרה...

h e n y

New member
כן את לא היחידה...

גם אני מאוד אוהבת אותה ואת הדמות שלה, יש לה יופי מדהים אבל היא לא צריכה להיות כזאת תמימה בפרק שהיא רצתה לחזור לקובי רציתי פשוט לפרק לה את הצורה היא פשוט עיצבנה אותי!! מה היא רוצה לחזור לבעל שבגד בה פעמים?? מה היא לא לומדת לקח??

hgvrycuihnhuyb

New member
מסכימה היא מעצבנת ועינבר עוד יותר..

הדיבור הלבוש השיער הכל מתנגש זה כבר מעצבן ודי כבר צאי מהמרובעות תפזרי את השיער!!!!!

למעלה