ליהי...

מישהי 111

New member
ליהי...

זוכרת שאמרת שיש לך תמונה שאנסטסיה מגלה שיש לה את הסרטן והיא בוכה? שלחי לי אותה.. כאילו, שימי אותה פה באתר.. מעניין לראות!

הנה, אבל היא מאוד קטנה.. האמת אני

לא מבינה מה ההנאה שלכם בלראות אותה בוכה אבל שיהיה.. http://img98.echo.cx/img98/5711/cry5hy.png

מישהי 111

New member
דיי...איזה

מסכן הוא.. הוא בכה... איך את יודעת שזה על הסרטן? היה כתוב? זה לא גורם לי להנאה.. בדיוק דיברתי על זה אתמול עם חבר שלי.. אני אדם סקרן.. גם דברים שאני לא אוהבת לראות אני אמשיך לראות.. יש דברים הרבה יותר מזעזעים שאני ממשכגיה לראות אותם שהם יכולים להעביר בי צמרמורות וכאב ותתפלאי אפילו בכי ואני אמשיך לראות, כי אני אדם סקרן.... כך שגם דבר שעושה לי רע, אני חייבת לראות. הסקרנות הרגה את החתול. הלכתי לקנות בגדים. סלמת. אגב, ראית שאניסטון זוכה בתחרות?

הוא מסכן?

למה הוא? זאת אנסטסיה...
ואני יודעת שזה על הסרטן כי היו קשורות לזה עוד כמה תמונות אבל זה לא חשוב..עבר כבר..

מישהי 111

New member
איזה תמונות?

הוא.. אנסטסיה.. הוא חמוד... הוא מסכן:) חחח... א יש עוד תמונות, שימי אותן!!!! אני סקרנית...

adii1201

New member
ליהי ועדי (בעצם לכולם..)../images/Emo26.gif

(איזה נחמד זה לרשום את השם שלי..) בעיקרון התמונה הזו לקוחה מסרטון שנעשה על המחלה שלה שבו מצולמים הרבה דברים מבית החולים ועוד (אני לא אמשיך לספר...) הדברים האלה הם דברים דיי קשים... אני כמעט בכיתי בסרטון כי הוא ממש עצוב... אני שמה פה את הלינק אם אתן רוצות תורידו.. (זה מיועד לכל הפורום) (אם אתן כבר רואות את הסרטון תזכרו שכמה שזה עצוב וכואב מה שהיא עוברת שם, היא אחרי זה...) http://www.anastacia-newkirk.com/ כנסו לכאן.. בצד שמאל כתוב Open To All או Member Section לכו ל- Member Section זה ייפתח לכם רשימה, האחרון שם זה Downloads (האתר הזה לא משהו אז בשביל לרדת למטה פשוט תסמנו הכל ורדו על העכבר, לא הגלגל, למטה) עכשיו חכו כמה שניות שזה ייטען (לא צריך להירשם בשביל להיכנס לזה..) זה ייפתח לכם רשימה ארוכה מאוד של הורדות וביניהן ישנו את הקובץ 20_20 20030500TV Anastacia - Breastcancer.wmv תלחצו עליו ואז זה ייפתח לכם חלון שבו כתוב שאם ההורדה לא נפתחת תוך 5 שניות תלצו שם (איפה שמסומן בכחול) ז"א שההורדה אמורה להיפתח ואם לא תלחצי וזה ייפתח ותורידו... צפייה מהנה, עד כמה שאפשר...

מישהי 111

New member
הורדתי!

תרשי לי לומר לך רק דבר אחד! איזה פייטרית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד לה... אהבתי שהיא צחקה על זה שיש לה את הסרטן. איך היא אמרה "לאנסטסיה יכולים להיות משקפיים (ועוד איזה משהו שהיא אמרה ששכחתי) וגם "בובי קנסר"... חחחחח... חמודה.... כל הכבוד לה! אני גאה בה!!!!!! אני צריכה ללמוד ממנה כמה דברים...

מישהי 111

New member
אויש...

איזה אהלבה אני.. ירד לי רק חלק... מהתחלה. זזתי לנקות קצת וסידורים. ביי.

FreakOfNature

New member
מה שהיא אומרת שם זה

שיכול להיות לה משקפיים, צלקת וסרטן ציצים...

מישהי 111

New member
הלו, הלו, הלו...

אני בסה"כ אמרתי שלא זכרתי מה היא אמרה באמצע בין לבין.. כל מה שאמרתי היה נכון... בלי פוזות בבקשה.. ובענייני אנגלית... אולי אני לא הכי מוכשרת באנסינים.. אבל מבינה יפה מאד ומדברת מצויין.. אז ש..... חחחחח.... זזתי לעשות סבב שני של שניות בגדים ועוד דברים למחר! יוהו איך אני מתרגשת... וד"א, היא אמרה למקרה שלא שמתם לב לשכל ה"צ'יקס" (חתיכות) יש את סרטן השד.. ואז היא דיברה על עצמה ומה שאמרתי.... אוגוסט? מקווה שידחו לי ת'גיוס.. לא שזה יעזור לי.. אין לי צרפת בתיכנון... אמממ.. ולא ירד לי הכל... גם לכם זה נקטע ב-6 דק' ומשו? כי לפי מה שראיתי זה סרטון של 14 ומשו דק'... כנראה ההורדה לא ממש הושלמה אצלי. נוריד מחדש כשיהיה זמן..

חחח חמודה

זה בסדר, את יכולה להודות...חח סתם מאמי...=] ובפעם האלף תגזרי ציפורניים :\ חחחח בצחוק :)

מישהי 111

New member
אם אני אגזור

אז מה עשיתי בכל זה שבניתי אותן? לא רוצה לחזור לכסוס... לא בריא!!!! מגעיל... מודה, מודה... יש שם מלא דברים להורדה נראה שבחיים שלי לא ראיתי אותם. הורדתי את סיק אנד טיירד מקודם, לפניי שיצאתי. עכשיו זה שוב בשלבי הורדה של אותו סרטון של הסרטן בתקווה שזה יוריד את הכל. למה אני כ"כ גמורה מעייפות? למה??? פאק... מתה ליושן ואין מנוח!!!! כ"כ הרבה לעשות.. הרגתם אותי, אתם והנקיונות שלכם!

מישהי 111

New member
מה יהיה איתי???

מרוב עייפות אני לא שמה לב מה אני כותבת ותשימו ביחד עם זה את העובדה שכל מה שאני כותבת מתבלגן ולא ברור? אווץ'.. התכוונתי שהורדתי את "איך עושים את סיק אנד טיירד". זהו.. סיק אנד טיירד מלפניי שנים שנימה.. (כמו ימים ימימה)... צ'או... איזה כייף!!!! מחר כינרת! כבר הזכרתי את זה? :))))))

מישהי 111

New member
ממש לא...

אני ממש לא מהבנות האלה שעסוקות בעצמן יותר מדיי... אין אצלי דבר כזה... אם אני הולכת לשירותים לא תראו אותי מסתכלת במראה. זה נטו שירותים. יצאתי למסיבה של סבריטאים. תקנאו! (מי ישמע אנסטסיה מופיעה שם) אבל פעם שעברה הבנתי מידיד שלי שהלך למסיבה עם מפורסמים ששירי מימון אמרה שעכשיו היא תשיר של של זמרת שהיא מאד מאד אוהבת והיא שרה שלושה שירים שלה. הוא אפילו הקליט לי אותה, למרות האיכות הגרועה. עכשיו אני מעריכה יותר את שירי. חחחח.... וציפורניים? טוב שלא כל יום הן נשברות לי (בהגזמה) אבל אנילא יודעת לשמור עליהן בשיט. וכן, שריטה קלה;) ולמה? אין על סיק אנד טיירד1 אין על השירים שלה! סי יו... חבר'ה, מחר כינרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין עדי ליומיים שלמים! אני יודעת שאתם מאושרים... רואים.... רק ליהי עצובה. נכון ליהו'ש? מתה עלייך, סיס...

MoWz

New member
אוף..

לא הצלחתייייייייייייייייייייייייייייי זה לא נלחץ!..

MoWz

New member
תעזרו לייייייייייייי

אפשרי יהיה לשלוח את זה במסנגר???????................ כי ממש הסתבכתי שם פליזזזזזזזזזזזז תעזרו ליייייייי אני בוכה כאן.

למעלה