ליהיא ופרידה הן אלה שצריכות ללכת במוצאי שבת הביתה ..מיציאנו אותן עד גועל נפש.....
ע עידית 478 New member 2/2/11 #1 ליהיא ופרידה הן אלה שצריכות ללכת במוצאי שבת הביתה ..מיציאנו אותן עד גועל נפש.....
ה האחות הגדולה123 New member 2/2/11 #2 ../images/Emo45.gifכי עתי מבין שאם אין פרפרים בבטן כלפי ליהי הוא ניבלע , לא מוכן סתם להיות איתה.
ש שירנושנושינושי New member 2/2/11 #3 מישהו יכול לענות לי כבר כנסו?!?!!? כמה קולות כל מתמודד צריך בשביל לקבל חסינות 1 או 2???
מ מרסל53 New member 2/2/11 #8 בהחלט הייתי שמחה שפרידה וליהיא יעזבו בשבת כי הן רק מרעילות את האווירה, זה כבר בלתי נסבל מה שקורה בגללן.
בהחלט הייתי שמחה שפרידה וליהיא יעזבו בשבת כי הן רק מרעילות את האווירה, זה כבר בלתי נסבל מה שקורה בגללן.
ג גקי חמוד לאללה New member 2/2/11 #9 הכי כייף זה ששרליהי מוצאת את עצמה קירחת מכאן ומכאן, ועתי כבר דלוק על הבחורה היפה שניכנסה. (שכחתי את שמה).
הכי כייף זה ששרליהי מוצאת את עצמה קירחת מכאן ומכאן, ועתי כבר דלוק על הבחורה היפה שניכנסה. (שכחתי את שמה).
ג גקי חמוד לאללה New member 2/2/11 #10 ואבירם=הלוואי שילהקו אותו לעונה של ה"רווק"! היא בכלל תתפלץ! הלוואי שהיא ופרידה יעלו במעלה המדרגות! או שעתי ופרידה ילכו.
ואבירם=הלוואי שילהקו אותו לעונה של ה"רווק"! היא בכלל תתפלץ! הלוואי שהיא ופרידה יעלו במעלה המדרגות! או שעתי ופרידה ילכו.