ליהוקים שנותרו

ליהוקים שנותרו

אם כן - רוב הדמויות כבר לוהקו, נשארו אבל עוד מספיק ליהוקים מעניינים. היה פעם מיזם שכל אחד נתן את הליהוק הרצוי שלו, למשל לקייטלין אני זוכר שרשמתי שהכי מתאימה ג'ניפר קונלי ובסוף קיבלנו את סבתא שלה. מה אתם חושבים - מי מתאים לשחק את הדמויות שנותרו : סטאניס דאבוס מליסנדרה כל הגרייג'ויים משפחת מארטל בריאן וכל מי ששכתי ואולי חשוב אני מניח שהם ילהקו אלמונימים כמו עד עכשיו כדי לחסוך - אבל עדיין יש פוטנציאל לליהוק שווה כדי למשוך קהל, רצוי של דמות שגם תחזיק מעמד כמה עונות..

ניר4819

New member
לגבי סטאניס, יש שחקן אחד

שאני מדמיין אותו בתפקיד, שאני חושב שיוכל להיות ממש טוב כסטאניס: איין מקשיין, שמי שראה את דדווד ז"ל יזכור אותו כאל סוורנג'ן.

לא רע

הוא היה המלך שאול בסדרה שלא שרדה מעבר לעונה (וחבל) - "kings", מצד שני - בן 69. לי שנראה שסטאניס לא רע יכול להיות קלייב אואן.

amberos

New member
השחקן הזה תמיד משחק

את הבחור הרע והערמומי. שחור הזקן בשודדי הקאריביים, אל בדדווד ואת הכומר ההוא בעמודי תבל. לא יודעת, הוא שחקן טוב אבל קשה לי לדמיין אותו בתור סטאניס.

mariats

New member
אני חושבת שאתם שוכחים שסטאניס

אמור להיות צעיר מרוברט

Cheshire Fool

New member
אני בקריאה שנייה לקראת הספר החמישי

והופתעתי לאזכור שסטאניס בן 35. למרות שמאוד קשה לדמיין את זה עם האישיות זקן-ממורמר-בן-60 שלו.

ניר4819

New member
בהחלט כן

עם מתיו מקפיידן בתור האח פיליפ, ליהוק מוצלח, ואיין מקשיין בתור האיש הרע, כמובן. הוא היה מצויין.

ניר4819

New member
עוד כמה ליהוקים

וכמו שתראו, הרשתי לעצמי להתפרע קצת... אגב, לגבי סטאניס - ליהוק נוסף שאני חושב שיהיה נחמד: ג'ון האנה של ספרטקוס. מליסנדרה - אם יוצרי הסדרה לא היו מלהקים את נטלי דורמר לתפקיד מרג'רי, הייתה להם מליסנדרה מצויינת (בתנאי שהיו לוקחים אותה בשער השחור, ולא הבלונדיני שבו דורמר מתהדרת כרגע. אני לא רואה את מליסנדרה כבלונדינית, בשום מקרה). כיוון שכך, ניתן את התפקיד לשחקנית שהייתה הכוכבת האמיתית של הטיודורס: קתרין דויל קנדי המקסימה. רק יצטרכו שהיא תיראה יותר דומה לאיך שנראתה מאוחר יותר, בדקסטר, ולא כמו בטיודורס ששם היא נראתה מבוגרת בהרבה מגילה. בריאן - לאחרונה נתקלתי בתמונה של אמה ווטסון עם שער קצוץ, שגרם לה להיראות מאד כמו בן. זה, והעובדה שהיא השחקנית הכי לא מינית שאני יכול לחשוב עליה (טוב נו, כהרמיוני בסרטי פוטר היא לא בדיוק יכלה לשדר מיניות מתפרצת חחחח), מובילים אותי ללהק אותה לתפקיד בריאן. רק נצטרך לתת לה לעבוד קצת בחדר כושר כדי להתחזק לקראת הופעתה. דאבוס - שמתם לב שהסדרה היא עם נטיה מאד בריטית, נכון? אבל אני חושב שצריך קצת אמריקאים בסדרה. אז הנה הליהוק האמריקאי שלי: קווין קוסטנר. קרסטר - פיל דיוויס הוא שחקן בריטי נהדר, שאחת ההופעות שלו שהכי אהבתי הייתה במיני סדרה מ-2005, על פי ספרו של צ'ארלס דיקנס, בית קדרות. למרות שהוא רק בן 57, בסדרה הזו הזקינו אותו ברמות על. לכן, במשך הרבה זמן הוא היה הליהוק שלי ללורד פריי. מכיוון שפריי כבר לוהק, ניתן לו את התפקיד של קרסטר.

את האמת שסטאניס כבר לוהק

לפי מה שהבנתי/קראתי. זה הולך להיות ג'רלד באטלר.

is00

New member
זה לא.

מי שפירסם את זה הודה שזה לא נכון. ג'רארד באטלר? באמת? בפעם הראשונה שקראתי את זה ידעתי שזאת בדיחה.

מבין שתי האפשרויות שהעלו פה, זו הגרועה יותר.

ג'רארד באטלר מידי ליצן. לקלייב אוון יש את הפוזה היותר מרירה. אבל לא מספיק. ולמה לכל הרוחות בכל ליהוק הורסים את הדמות שמציגים בספר? סטאניס אמור להיות גבר גדול וחזק. שני מטר גובהו. שני אלה פשוט נמוכים מדי. שמעתי שעשו גם פאדיחה רצינית בליהוק של ההר הרוכב. היה צריך להביא מישהו בגודל של ביג שואו. יכול להיות שבנקודות האלו הסדרה מחמיצה את ההדר והגדולה שיש בספרים. הספרים מביאים לך דמויות ססגוניות. גמדים מכוערים וגברים ענקיים. לוחמות קשוחות וכעורות מול אצילות ארסיות ואכזריות. ולפי הסיפורים, הסדרה לא מצליחה להביע את עומק ההקצנה של הדמויות. את האכזריות הבוטה של סרסיי, הכיעור של טיריון, הגודל של גרגור קלגאן, הארס שנוטף מסאנדור קלגאן, הרצינות השקטה והאחראית של ג'ון, האימה שמפילים זאבי הבלהות, התמימות הקיצונית של סאנסה וכו' וכו' וכו'. מחר בעזרת ה' מגיע אלי משלוח מהארץ ואמורה להגיע אלי הסדרה. מקווה שזכרו לשלוח לי אותה. אז אצפה ואומר לכם מה דעתי.

amberos

New member
הבחור שמשחק את גרגור

בגובה 2.16 מ'. איפה תמצא מישהו יותר גבוה? זה לא היה פדיחה. פשוט אי אפשר למצוא מישהו בגובה 2 וחצי מטר ואיפה כתוב שסטאניס בגובה 2 מטר?

סליחה.

2.16 אמור להיות מספיק. הגובה של גרגור בספר הוא באזור 230. לא 250. כתוב שגובהו היה כמעט 8 רגליים. רוברט היה כמעט שבע רגליים. רנלי היה נמוך במקצת מרוברט. סטאניס לא היה הגמד במשפחה. הוא היה משהו ביניהם.

CallMeCavanaugh

New member
כמה רעיונות

מליסנדרה - אנג'לינה ג'ולי. רק שנראה לי שבשלב הזה של הקריירה שלה אין לה תכניות להופיע בעירום בטלויזיה. קראסטר - בריאן בלסד. האמת היא שהוא היה יכול להיות אחלה רוברט, ואז מי ששיחק את רוברט היה יכול לשחק את סטאניס. הידעתם? ג'ינה דייויס היא בגובה מטר שמונים. האם היא מספיק גברית בשביל בריין? אני חושב שטכנית היא יכולה להיות אחלה בריין, אבל תהיה בעיה עם כל שחקנית מפורסמת שהיא בתפקיד הזה.

למעלה