לידת ענף של שרך

טסונמי1

New member
את השרך ליגזום רק כשיצאו עלים

חדשים ואז ליגזום את כל המכוערים עד למטה תנאי גידול חצי צל הסטרובילנטיס מאוד סובל מקור גם שלי כרגע מכוער- הוא יתחיל להיתאושש מאוחר יותר- סוף האביב- בנתיים לא לגעת עלים שחורים סימן לקור קיצוני [ קרה] מקווה שהגזעים נישארו ירוקים[ עסיסיים]

YOYODIDU

New member
לי זה מזכיר את הנוסע השמיני.

זה נראה לא אמיתי.כמה זמן לוקח התהליך? ואני חייב לציין שזאת פעם ראשונה שאני רואה זאת.מגניב!!

טסונמי1

New member
לוקח הרבה זמן לדעתי עד לענף בוגר

כ3 שבועות- בדכ השרך "יורה" החוצה כ5 6 עלים בבת אחת לפעמים יותר זהו שרך ענקי מדהים שהעלים הבוגרים שלו בקיץ מוציאים שרכונים בייבי מוכנים לשתילה- מאות ואלפים קטנטנים לא פשוט להצליח איתם כמה חברה כבר ניסו גם אני אחוזי ההצלחה נמוכים לדעתי ביגלל בעית לחות סביבתית בתצלום השרך עים עלים בוגרים- השנה אעשה נסיון להרבות אותו בחממה של אחותי

Rוני

New member
אם הוא צריך הרבה לחות אדאג לזה

יש לי כמה שרכים שאני מרססת כמה פעמים ביום בקיץ אבל זה באמת הוזנח מהבחינה הזו כי היה בפינה רחוקה

WOW מה יהיה?

בקצב כזה אני מבטלת את הדשא וזהו חחחחחח אני רצינית...זו התוכנית הבאה לפחות להקטין אותו ואוסיף את כל הצמחים היפיפיים וגינה ירקות השרך נראה משהו מה שמו?

r66

New member
אוי, גמני מתעלפת מהיופי הזה....

מתה על שרכים. יש לי בסה"כ שלושה סוגים ומקום מעולה לגידולם. המשימה שלי היא להגדיל את המבחר

טסונמי,איזה כייףלהכנס לפורום עם

השרכים האהובים עלי גם כן
גם אצלינו התחילו השרכים בשבועיים האחרונים להציץ, הנה חלק מהם... הראשון צולם במועד זה לפני שנה... האא,ליאת,הצנצנות שלך "מדליקות"(תרתי משמע). רעיון נהדר,אהבתי

למעלה