לידע כללי

נופר 247

New member
מזל טוב!!!! יום מהמם!!!../images/Emo65.gif

יום נהדר היום יום קדוש!!!!!!!!
ועוד משהו קטן....היום שראיתי בצהריים מכושפות העונות הראשונות אז ראיתי מישהו מוכר בולונדי מסאמרלנד וזה לא היה ג'סי או ג'יי........תשובה בסוף.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................אלא ג'וני!!! אני הייתי בשוק

tamir107

New member
שיהיה לו במזל טוף!!..אבל......

זה יום נפלא בשבילו...אבל בשבילי זה יום די מבאס.. אני חולה!!!...וזה מעצבן אותי!!!

למעלה