לידעת התושבים

ertydf

New member
לידעת התושבים

תתעוררו ט גרם לכל בית אב נזק כספי בערך 23 אחוז מערך הבית בזה שטרפד לועד את ביצוע היעדים .מה קרה איפה הינו וכי מדוע ט גרם לנו את זה . האם זה מה שאומרים רבים מהתושבים על ט .לי יש פגישה עם ס בנדון והוא חייב לי תשובות. בכדי לעצור את ט הכל מותר מכיון שאצלו היה הכל מותר בכדי להבחר אני אפגש עם מ ואשאל שאלות. התאבון הבלתי נלאה של ט לא מובן . התופעה הזיקה שרק הולכת ומחימרה .יחד עם זאת עוד ט מבקש שנאמין בו .

angel cry

New member
תשלח לי שקט

תשלח לי שקט טוב מוגן תשלח לי שקט מענן תשלח לי שקט ממכן לשמוע שקט לא מכאן תשלח לי שקט בקפסא מארץ רחוקה שקט שקט שקט מופתי מיום הולדתי עד יום מותי שקט מופתי עד יום מותי

kiyossi

New member
הסתה פרועה!!!!

מה שאתה כותב תחת מסווה של אלק דאגן הוא הסתה פרועה כנגד אדם יקר וטוב לב!!! אנשים שכמוך בדיבוריהם הנמוכים גרמו בעבר לאסונות... אז היזהר בדבריך!!! מי זה / זאת מ. ??? נ.ב. התאבון של ט כנראה נמצא בניגוד לתאבון שלך שהוא הרס הקיים או הטוב. מה הרסו לך??? אני אסביר לך-יש וועד מכהן שרצה לעשות טוב ובגלל יועצים נועצים יצא רע-וזה כמובן לא ישכח לדרעון עולםםםם!!!(ליועצים כמובן) טימי עשה ויעשה רק טוב וזה נכון שהוא פועל נגד אינטרסים הפוכים משלו כי האינטרסים של טימי ישרים הינם והפוכים משלך -כנראה. תוכיח להיפך.

למעלה