לידעת גולשי הפורום

YOGEV541

New member
לידעת גולשי הפורום

שלום לכולכם . רציתי להביא לידעתכם, שהוגשה בקשה רשמית להנהלת הפורומים בתפוז, לסחום את הגולש " סטרומבה", בעקבות צורת הדיבור של הבחור בימים האחרונים. למרות שקיבל מספר הזהרות בנושא הבחור החליט להמשיך לכתוב בצורה פוגעת ומזלזלת כאשר הוא עובר כל גבול אפשרי. העיניין בטיפול, ואני בטוח שבתוך זמן קצר נראה כולנו את התוצאות. בברכה יוגב

elii1988

New member
מענין מי התלונן עליו..אההם../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

ויוגב למה אתה אדום? הרי מעולם לא כתבת פה..

asaf1988

New member
../images/Emo26.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1336&msgid=58395092&archive=1

YOGEV541

New member
elii1988

שלום. אני זה שהתלונן על הבחור, ואני בהחלט שלם ב100 אחוז עם הבחירה שלי שלא להתעלם, מהתנהגות הבלתי רצויה שלו. לגבי למה אני אדום, אז בראשית דרכו של הפורום, מונתי על ידי מנהל הפורום אביב לחבר בצוות ההנהלה של הפורום. ומסיבות אישיות, נבצר ממני לתפקד בצורה מלאה . כיום, לאחר מספר פניות לתא האישי שלי שיש כאן קצת בלאגן, הרגשתי אחריות להגיע שוב, ולסייע עד אשר ימונה מנהל קבוע לפורום. זה יכול להיות אני, ויכול להיות שלא. בנתיים אני כאן, ובשיתוף הנהלת הפורומים נעשה סדר וכל מאמץ בכדי שאתם תקבלו פורום נעים לגלישה. בברכה יוגב

elii1988

New member
אני זה שהתלוננתי אבל שיהיה../images/Emo163.gif

פירסמתי הודעה במשוב ומחקו את זה..

goda1

New member
יוגב, ברשותך שאתה

יש לך כרגע אופציות ניהוליות למיניהן?

DIGIPOPOO

New member
רק לידע כללי,

הוא כל הזמן כתב בצורה שכזו, אבל בהודעות פרטיות אלי, ואז לא הייתה לי אפשרות לחסום אותו היות ומעל דפי הפורום הוא כתב בצורה מכובדת יחסית. אני שמח (אם אפשר להגיד שמח) שהוא התחיל לכתוב כך גם מעל דפי הפורום היות וכי עכשיו ישנה סיבה ממשית להרחיק אותו. לדעתי הוא טרול שרק רוצה לעשות שמח.

elii1988

New member
ידוע. וליאור חבל שעזבת...../images/Emo163.gif

באמת שיכלנו לסדר ת'ענין הזה בלי בעיה... אני יודע שאתה תקרא את ההודעה הזו אבל לא תגיב, אבל בכל אופן, לא הית צריך לעזוב.

למעלה