לידיעת משתמשי תמי4

yoelth

New member
לידיעת משתמשי תמי4

את הקובץ המצ"ב קיבלתי היום באימייל. אין לי מושג אם זה נכון,או מי עומד מאחורי הפרסום (המתחרים?) אני מביא את זה רק לידיעה ולמי שירצה לבדוק לעומק....

אני לא הייתי ממהר

למסמך שהפצת יש זקן של 12 חודשים.ולא ברור מה מקור המידע - ובמשרד הבריאות לא מאשרים זאת.

imassia

New member
ההתייחסות למכתב ב"לא רלוונטי"

פרשת רמדיה 2 חוזרת: משרד הבריאות מסתיר (המלצה: לכאן ולכאן) נכנס למאגר ב 9 בנובמבר, 2004 [קישור קבוע למכתב וההסברים המלאים] [ שליחה בדואר ] [לתגובה בפורום] בקיצור אין תגובה מחברת תמי-4. הסיפור לא ברור. המקור כפי שהוא מופץ ברשת שר הבריאות יודע, עוזר השר עומר זוהר יודע, המהנדס הראשי לבריאות הסביבה שלום גולדנברג יודע, ... הסבר התחננתי לתגובה מחברת תמי-4 ולא קיבלתי. הם אמרו לי "אנחנו לא מגיבים לשמועות באינטרנט". חבל, ההתעלמות רק תזיק להם. לעומת זאת קיבלתי מקורא של האתר קישור לדף באתר משרד הבריאות ובו כתוב: "במשרד הבריאות התקבלה תלונה לגבי שני מכשירים בלבד של חברת תמי 4. המכשירים נשלחו לבדיקה שתוצאותיה אינן תקינות, מדובר במכשירים שנקנו לפני שנת 1999." ...

Yuval I

New member
זהירות בהפצת חומר על חברות

ילד מירושלים שפרסם באחד הפורומים בתפוז דברים שפגעו לכאורה בחנות בה רכש מוצר מסויים נתבע בבית משפט ונמצא אשם. הילד חוייב לפצות את החנות.

Yuval I

New member
בית משפט פסק קנס והתנצלות בפורום

ובעיתון מקצועי.

למעלה